Gatto
Mama Gattinki
czesc i czolem,
ja tez sie ociagam w pisaniu, ale chyba ten upal tak na mnie dziala.
Wychodzimy w zasadzie rano, bo mloda se przestawila spanie i teraz drzemie 12-14 wiec obiad tez jemy pozniej.
Generalnie prawie codziennie spotykam sie z ta moja przyjaciolka, potem jakies domowe obowiazki, potem praca i jakos mi tak leca te dni.
Byle do urlopu!!!
Muma zazdraszczam, ze TO juz w sobote!! :-)
Katiuszka tez rusza z kopyta za 9 dni, ech...tylko ja musze harowac
Aleksis jestes nieprawdopodobna!! urodzona mama!! ;-)
Wena mnie opuscila z tego goraca!
Pozdrawiam i buziakuje wszystkie!!!!
ja tez sie ociagam w pisaniu, ale chyba ten upal tak na mnie dziala.
Wychodzimy w zasadzie rano, bo mloda se przestawila spanie i teraz drzemie 12-14 wiec obiad tez jemy pozniej.
Generalnie prawie codziennie spotykam sie z ta moja przyjaciolka, potem jakies domowe obowiazki, potem praca i jakos mi tak leca te dni.
Byle do urlopu!!!
Muma zazdraszczam, ze TO juz w sobote!! :-)
Katiuszka tez rusza z kopyta za 9 dni, ech...tylko ja musze harowac

Aleksis jestes nieprawdopodobna!! urodzona mama!! ;-)
Wena mnie opuscila z tego goraca!
Pozdrawiam i buziakuje wszystkie!!!!
12kg waży...myślałam, że ma więcej. No ale patrząc na te siatki to idzie idealnie, jest między 75 a 91 centylem, baba mówiła, że super...no to się nie czepiam. Rozwiaja się też dobrze, poprzestawiał jej połowę gabinetu, zamknął drzwi na klucz, powiedział, "baj baj" i po wizycie

Ale jest wielki, ktoś tam ostatnio obstawiał, że ma 3 lata
:-) Nie wiem po kim taki wielki ale niech będzie chłop ;-) Ostatnio czytałam, ze jakiś tata kupił synom na 18stki Mini Coopery i one czekały te 18 lat na synów i okazało się, że się chłopaki do autek nie mieszczą 
szogun nie dziecko, drze się jak opętany, skacze, lata prawie że w powietrzu, jak zobaczył basen to wskoczył do niego tak jak stał, w ciuchach i w butach. Mój się go boi jak tamten jest bliżej niż metr
oczwywiście wszesniej pogadała z lekarzem. Jak by mnie poparł to bym tak zrobiła. No ale tutaj to jestem pewna, że nikt by minie zlecił tych badań, więc zrobiłabym prywatnie będąc w Polsce. Może u Was jest normalniejsza służba zdrowia i nie będziesz miała problemów, a jak tak,to może w Pl je zrób. Ale z drugiej strony, jak Cri jest zdrowa, wesoła, dokazuje...no to nic jej nie jest przecież. 
ale w razie co mogę dać znać na telefon??? bo obmyślałam sobotę albo niedzielę, ale biorąc pod uwagę weekendowe korki jakie mogą być (eM mówił ze to co się dzieje przy wjeździe do Świnoujścia to masakra, korki kilometrowe) zastanawiam się nad jakimś dniem w tygodniu.. ale eM musi wtedy załatwić wolne a to nie jest już takie proste (jakiś dziwny system podpisywania urlopów) więc jak już wszystko obmyślimy i załatwimy to tak 2-3 dni wczesniej napisałabym do Ciebie sms'a że będziemy