reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Cześć :happy:

Weekend się już zbliża, a ja mam nerwa;-) bo od poniedziałku wracam do pracy. Całe szczęście, że w pracy czas szybko leci bo ten rok i tak będzie mi się dłużył.
Carioca jeszcze niegratulowałam Ci pieknego zdjątka Twojej fasolinki:-), wiec Wielkie gratulacje! To są naprawde piękne zdjęcia. Możesz już zakładać albumik :-D
Zdjątka (mojego aniołka) mniejwięcej z podobnego i jeszcze z późniejszego okresu (jeszcze było wszystko w miare ok) też mam w albumiku.

Alek kibicuje Ci bardzo mocno. Wierze, że sie uda, bo przecież wiara czyni cuda :-)

Pozdrowionka dla wszystkich staraczek i wystaranych:happy:

reklama
Hej dziewuszki:-)
Jaguś ale Ci fajnie, że masz siostry.Ja jestem jedynaczką a zawsze marzyłam o siostrze.
Aluś kibicuję Twoim staraniom:tak: Dzisiaj udanej imprezy życzę.
Sensi czy znasz się troszkę na psach? Już piszę o co chodzi.Wczoraj mojemu 11 letniemu psiakowi wyleciał ząb pierwszy za kłem.Chyba cały z korzeniem:confused: Profilaktycznie podałam mu Biseptol pół tabletki wczoraj i dzisiaj rano.Dzwoniłam do naszego weta, ale na narty pojechał.Nie wiem, czy podawać jeszcze ten Biseptol:confused: Dzięki za fluidki
Monik pierwsze dni w pracy może troszke męczące będą, ale pewnie szybko się przyzwyczaisz:tak:
Pozdrawiam Was wszystkie

dzieńdoberek!

Dziewczyny, dziękuję bardzo za komplimenta :-)

Alek - powodzenia kochana, wazne ze juz zaczeliscie dzialac. Dobrze, ze poszlas w ubieglym cyklu na monitoring i wiadomo o co chodzi. Teraz pozostaje tylko byc dobra pacjentką, przytulac sie do meza i miec taki dobry nastroj jaki masz :laugh2:

Dzisiejszy dzień również upływa pod znakiem mdłości :baffled: i zaraz sobie obiadek zrobię - ziemniaczki tym razem z kapustą kiszoną.

Te dolegliwości są od rana i utrzymują się po popołudnia, niby źle nie jest, bo chuchro to nie jestem, no ale oprócz mdłości odczuwam również głod :wściekła/y:
A i tak nie chudnę, bo wieczorkiem mi mija i zamieniam się w odkurzacz. jak to mówi mój Piotr - wpieprzacz mi się włącza.

Piątkowe pozdrowionka dla 30tek i fluidki na weekend:
^%%$&%$#%$#!~~~%$^&#^%%$&%$#%$#!$&%$#%$#!~~~%$^&#^%%~~~%$^&#^%%

Kto tam niebawem testuje?

Witam

Oluś - nie pojawiłam sie w stolicy - ale ze mnie tchórz :(:(
Napisz mi parę słówek o ostatniej wizycie co powiedział gin- moze być na privka:-)

Majeczka - jak po wizycie ? co powiedział gin ?

ja mam jeszcze 9 tabletek i kontrola..............:tak:

Antila pies jak człowiek:tak::tak::tak: i lepiej dawać antybiotyk dłużej niż za mało i za krótko. Radziłabym kontynuować min. 3 dni w takiej samej dawce skoro już zaczęłaś dawać;-);-). Przytulam psinkę staruszka bidulka.

hej Kobitki:-)
piszę od męża z pracy, zaraz wracamy do domku i szykuję się na bal:-D
Sensi Kochana dziękuję za fluidki!!!:-***
Najka, Carioca, Antilko, Monik, Lapisku, Anuś jesteście wspaniałe i bardzo Wam dziękuję!! z takim wsparciem nie może się nie udać:-D ogromne buziaczki dla Was:-*
a dziś sobie poszaleję jeszcze..a od jutra..clo..i zaczynamy..:-D

uściski!!

Lapisku

Ja bym do weteranek zaliczyla jeszcze Alek . rzeczywiscie pora zwolnić miejsca - ale jak to zrobić?
Największe szanse ma chyba teraz nasza Alek - i trzymam kciuki!!!!
ja póki co na antykach na wyciszenie torbieli :(:(

Pozdrawiam wszystkich

reklama
Czesc wszystkim:-)

Najko mamy weekendzik!!!Jak ja na to czekałam:-) Będe robić NIC;-)
Alek jak karnawał to karnawał:-) :-) Baw się dobrze.

Pozdrawiam staraczki i te wystarane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry