• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam rankiem...
cos nie moge spac ... Joe siadzial na kompie do 5 tej rano,bo studiuje i musial prace domowa robic.... a teraz ja bede pokutowac do wyjscia do pracy :laugh2:...
Vonko-trzymam ogromne kciukasy.... bedzie dobrze...

reklama
ja tez sie wybieram do fryzjera juz od parenastu tygodni..... ale czekam az moje wlosy beda odpowiednio dlugie,bo chce je sciac i dac na peruki dla chorych na raka kobiet....

Vonko- moje wlosy sa zdrowe i ladne ( nie wychwalajac sie) i juz mam je dosc dlugie,wiec moge sie nimi troche podzielic,bo mi odrosna, a innej kobiecie moga na prawde pomoc.... wiadomo,ze ich nie wystarczy na cala peruke ale chociaz troche.... wymyslilam sobie,ze nie moge sobie pozwolic na wsparcie pieniezne,to moge w inny sposob... a smieszne w tej sytuacji jest to,ze postanowilam to sobie doslawnie kilka dni przed tym jak dowiedzialam sie o mojej mamie....

Vonko- to bylo w zeszlym roku jak wykryli u niej raka trzonu szyjki macicy... ale juz wszystko jest dobrze... wykryli bardzo wczesnie i dostala odpowiednie leczenie natychmiast,wiec jest dobrze teraz... musi tylko byc pod stala opieka lekarska przez najblizsze kilka lat....
a ty,jak sie czujesz przed wizyta?

reklama
....własnie wyciągnłam teczkę z naszymi wszystkimi badaniami. Musze je poukładać chronologicznie żeby pan dr mógł sie z tym zapoznac.....
Cudów sie nie spodziewam ale mam przynajmniej poczucie że cos robię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry