Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Witajcie! My dzień walentynkowy spędzimy w domku, bo mąż chory jeszcze:-(. Ale już czuje sie lepiej, to moze jakieś czerwone winko i coś dobrego do jedzonka plus film?
Vonko !
Carioca apetyt wrócił to odżywiaj dzieciaczka, chociaż wiem, ze mamy w takich kwestiach lubią przesadzać!
A ja za morzem tęsknię! Lubię wędrówki po wybrzeżu w lecie i bardzo fajne chwile tam spędziliśmy z mężem, też jak jeszcze nie byliśmy małżeństwem. Ale może to też dlatego, że nad morze mam tak daleko, nad czym ubolewam!
Ewo ale tempka troszke spadła, czy bardziej?:-(
Zdjęcia fajne, Ty, trojaczki i Niagara!
A mi się podobają imiona takie proste i dość tradycyjne np. Ania, Kasia, a chłopaków Łukasz, Rafał.
To u Was zima prawdziwa! A tutaj znowu roztopy w pełni.
A co to za propozycja pracy?
Jaguś to sprawnego załatwiania! :-)
Antilko ja też sie bardzo z wolnego cieszę, tylko dlaczego tak nie chce mi sie niczego robić (czytaj: sprzątać)?
a plany są rozbudowane! A jak bardzo się nie możesz usg doczekać, to moze zdecydujesz sie pójść gdzieś na własną rękę?
Vonko !
Carioca apetyt wrócił to odżywiaj dzieciaczka, chociaż wiem, ze mamy w takich kwestiach lubią przesadzać!
A ja za morzem tęsknię! Lubię wędrówki po wybrzeżu w lecie i bardzo fajne chwile tam spędziliśmy z mężem, też jak jeszcze nie byliśmy małżeństwem. Ale może to też dlatego, że nad morze mam tak daleko, nad czym ubolewam!
Ewo ale tempka troszke spadła, czy bardziej?:-(
Zdjęcia fajne, Ty, trojaczki i Niagara!

A mi się podobają imiona takie proste i dość tradycyjne np. Ania, Kasia, a chłopaków Łukasz, Rafał.
To u Was zima prawdziwa! A tutaj znowu roztopy w pełni.
A co to za propozycja pracy?

Jaguś to sprawnego załatwiania! :-)
Antilko ja też sie bardzo z wolnego cieszę, tylko dlaczego tak nie chce mi sie niczego robić (czytaj: sprzątać)?
a plany są rozbudowane! A jak bardzo się nie możesz usg doczekać, to moze zdecydujesz sie pójść gdzieś na własną rękę?
Nadzieja jakaś jest. ale szczegóły dr zdradzi dopiero jak obejrzy nasze wyniki. póki co czekam na kolejny cykl ( ha ha czekam jak na zmiłowanie na @ - dziwne nie?
To pan doktor w porządku się okazał?
No więc chyba musze zweryfikowac moje nastawienie do morza.
nie bylo miejsc do parkowania, w kinie tlumy, jeszcze przez 15 minut jak sie film zaczal ciagle ktos wlazil, siedzieli na schodach, bo miejsc nie bylo...
normalnie full romantic