reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ja też jestem padnięta - po pracy robiłam jeszcze zakupy i przed chwilą wróciłam

Majeczko no w tej sytuacji to ja Ci nawet zabraniam tej diety ;D męzulkowi też współczuje musi oswoić się z nową sytuacją a maj już za niecały miesiąc więc powinno szybko minąć :)

Anuś to dobrze przynajmniej troszkę ból przespałaś a w nocy będziesz szaleć :)

a ja zmykam włosy umyć, narazie :)

reklama
hej Dziewczynki :)
mnie dziś z rana powitała @.. cholera by ją wzięła w końcu!! :mad:
no ale nic to..muszę się ogarnąć jakoś i żyć dalej, bo jakie mam wyjście ;)
brzuch mnie trochę bolał, ale nie bardzo, więc jak jutro będę się dobrze czuła to biorę się za okna, co by urlop wykorzystać ::) a zawsze to i poruszam się trochę ;D
to tak a propos sportowego wątku..hihi..a wiecie, że ja narazie nie tyję tak bardzo..i powiem Wam, że wcale nie wyglądam gorzej niż przed 5 laty na przykład..jakoś dobrze się konserwuję ;D

Alek te nasze @ cholera jedna by wzieła albo inna zaraza - dżuma na przykład - nie martw się przyjdzie czas wyślemy je w jedno miesce i nie pozwolimy wrócić do nas :)

Ty szczęściaro - dawaj przepis na konserwację figury :)

o Aluś to my w tym miesiacu znów jak kiedyś idziemy łeb w łeb - ajmam 2 dzień- i przytulanki wypadną w okolicach świąt???
Ja też poprosze o ten przepis!!!!!!!!!!!!!!!

Moniś co sobie ładnego kupiłaś?

Kochane nie robię nic takiego.. :laugh: nawet nie ćwiczę regularnie, chociaż dobrze by było..nie wiem tak naprawdę, co robię?? no nie tyję i już..hihi.. ;D całe lato jeżdżę na rowerze i jem mało słodyczy, tzn. jak mnie naleci to zjem całą czekoladę, ale generalnie wolę pikantne, niż słodkie ;) i tym sposobem od wielu już lat spokojnie wchodzę w rozmiar 36 ;)
ale nie odchudzam się!! ;D broń Boże!! ;D
Anuś dobry czas na przytulanki u mnie będzie akurat po świętach, a wtedy szykuje nam się kilkudniowy wyjazd z mężusiem ;D mam niecny plan..hihi.. ::)
Moniołku a te nasze @ wyślemy won już niebawem :laugh:

Alek super z mężem wyluzujesz sie, nie będziesz przemęczona pracą - to też ma znaczenie jak cały dzień jesteśmy na wysokich obrotach to kiedy odpocząć ::) no tak wiedziałam, że wszystko rozbije się o słodycze, ja już próbowałam kilkukrotnie rzucić to słodkie uzależnienie, ale nie mogę muszę wciągnąć kilka batoników w ciągu dnia, to silniejsze ode mnie :(

Hejka Alek! czyzby to dzisiaj ten WIELKI DZIEN??? ::) Czy moge zlozyc ci juz zyczenia??? mam nadzieje ze sie nie obrazisz jesli to troszke zawczesnie ale wiesz czego Ci zycze? : "SLODKIEGO MILEGO ZYCIA! ; JEST TYLE GOR DO ZDOBYCIA!!!" Gorace buziaki trzymaj sie dzielnie, badz szczesliwa a kazdy dzien traktuj tak jakby mialbyc ostatnim!!!  ;)Caluchy !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ZYCZENIA SPELNIENIA MARZEN!!!

Wyczytałąm w wątku głównym,ze moze niedługo dołaczą do nas Alek i TO-LA ........ grono być może się powiekszy-jeśli zechcą tu zajrzeć...

Ja natomiast troche sie wstrzymam zanim do was dolacze na stale, jeszcze nie jestem gotowa hehe ;) :laugh: ;)
Mam nadzieje ze mi to wybaczycie i poczekacie na mnie, mam namysli bycie na forum a nie zafasolkowanie, bo tego drugiego to zycze wam jak najszybciej, wiec jak to mowia amerykanie: GO AHEAD!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

reklama
szkoda- poczekamY !!!!!!!! Choć Ty Toluś -juz entuzjastka jesteś - czyli trochę byłaś na forum- ale pewnie chcesz odpocząć!!!!zaglądaj czasami .........do nas

Do góry