reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam Moje Drogie :)
no i nie wytrzymałam!! jestem w trakcie mycia szybek ::) mam małą przerwę na kawkę, więc piszę i do Was ;D
Moniołku zakupiłam fajną marynarkę ze spodniami, właśnie taką jasną na wiosnę, nawet nie bardzo drogie było, no i co najważniejsze spodnie nie są za długie, jak to zwykle bywa.. ::)
i wiecie co?? oglądałam dziś testy owulacyjne, no i chyba kupię..spróbuję.., jak myślicie Dziewczynki??warto??

no to lecę dalej :laugh:
wieczorkiem zajrzę.. ;)

reklama
Dobry wieczor dziewczynki!!! Mimo ze obiecalam zagladac wczesniej ciagle mi sie nie udaje i chyba bedzie jeszcze gorzej :( :-[ Widze ze dyskusje trwaja zawziecie a ja nawet nie mam czasu na przesledzenie wszystkich listow od mojego ostatniego eehhh szkoda.............

Witajcie ;D

Alek no właśnie ja też oglądałam się za kostiumem ze spodniami i kupiłam niestety musiałam zostawić w sklepie spodnie do skrócenia bo jakieś były długaśne.

Kindziu to dzisiaj jest wieczor panienski? Dobrze pamiętam - ale masz fajnie :)

Anuś, Majeczko, Lapisku, Lili, Kajda co u Was?

cześć babeczki

powoli dochodzę do siebie,ale jakoś nie mam weny i ochoty pisać, bo nie bardzo nawet wiem, co mam pisać.. a nie chcę Wam się tutaj ciągle żalić i smutać... :( Juz mi jest lepiej, w domku nie ryczę, ale jeszcze smutaskowo trochę mi jest...
W poniedziałek idę do pracy, to przynajmniej zajmę się czymś. Chcieli mi dać 2 tyg. zwolnienia, ale chyba bym zwariowala w domu, wiec już wolę iść do roboty....

Staranka będę musiala chyba odłożyc na 2 miesiące, po świętach idę do gina, to wszystkiego się dowiem.

Cieszę się, że wdrażacie swoje postanowienia :) Lapisku specjlane ukłony dla Ciebie - widzę, że ćwiczysz, chodzisz na solarium, no no - super, bardzo się cieszę :D Faktycznie, to całe "podporządkowanie" pod dzidzię robi się co najmniej dziwne,,,, wszystekigo sobie człowiek odmawia, odkłada... a dzidzi nie ma. Macie rację, czas zająć się sobą i nie myśleć tyle o dziecku. W końcu jak będziemy mniej myśleć, to pewnie wtedy się uda!!!]
Ja wczoraj byłam u fryzjera, kupiłam sobie 2 bluzeczki (a mialam kupić spodnie) no i od razu humorek mi się poprawił ;D

Mam nadzieję, że wiosna przyniesie nam wszystkim nowe siły, nowe nadzieje:) Buziaki dla wszystkich, miłego weekendu i owocnych przytulanek!!! ;)

dzień dobry Dziewczynki w ten cudowny sobotni dzień :) :) :)
ja dziś odpoczywam.. :p wczoraj zrobiłam mega sprzątanie- wszystkie okna błyszczą, kwiatki przesadzone, maciejka zasadzona, pranie zrobione..uff!! ;D
a dzisiaj siedzę, czytam sobie książkę,a wieczorkiem idziemy do kina :)
nie ma to jak sobotni sloneczny dzień.. ;D
całuski :)

Lapisku chociaż raz udało mi się być przed Tobą ;D i jutro czekamy na relację odnośnie prezentów. Ja dzisiaj miałam całodzienną gimnastykę u siebie w domu - chyba wszystkie możlwie mieśnie zostaly pobudzone przy sprzątaniu ;)

Kajdziu na pewno jest ciężko i ja też wolałam od razu iść do pracy przynajmniej myśli nie uciekały w jednym kierunku, ale trzeba oczom dać wypłakać się a my przytulimy, pocieszymy i będzie lepiej na duszy i serduszku :) No i bardzo dobry zakup teraz tylko spodnie do kompletu i humor już powinien wrócić na miejsce ;)

Alek miłego wieczoru w kinie

Dzień dobry :)

Lapisku super, ze humorek prezentami się poprawił i chyba nie będziesz miała problemów z wyborem ubioru na dzisiejszą wycieczkę do Bielska ;)

a my dzisiaj w domu i chyba na popołudniowy spacer się wybierzemy - pogoda śliczna ;D

hej Dziewczynki :)
no i pogoda się zepsuła.. :( leje od południa..buuu.. :( kurcze! kiedy zrobi się w końcu ciepło?? i będzie słoneczko??

Lapisku nie mam mowy!! medal jest Twój w całości :laugh: ;) a widzisz , że nie tylko ja Ciebie doceniłam ;) teraz jest Twój czas prezentów ;D ale Ci fajnie..fju fju..tyle garderoby ::)
Moniołku gdzie ta śliczna pogoda?? to ja poproszę trochę tego słoneczka od Was, bo u nas pada.. :(

A! Dziewczynki polecam Wam film ,,Wszystko gra'', byliśmy wczoraj, naprawdę kawał dobrego kina!

Jako że na spacer nie pójdę chyba, wzmacniam się kawką..tyle mi pozostało.. ;) a jutro do pracy po urlopie.. ::)
ależ mi się nie chce!!
miłego wieczorku.. :)

Hej dziewczynki ... Ale sie za wami stesknilam...

Znowu jestem zmeczona... I zalamana.. Nie chce juz dzieci- nie teraz... Moj maz sie zalamal .. nie spi, malo je nie oddzywa sie.. Zamknal sie w sobie ... Tyle juz stracilam czasu nerwow i zdrowia przez te strania ... a teraz jeszcze moj zwiazek wpadl w dolek... To wszytko nie tak... na dodatek dostalam tak potwornej alergii na udach ze chyba trafie do szpitala...

reklama
Dzień dobry :)

Majeczko trzymam za Was kciuki - troszkę czasu i rozmowa to wszystko co można w tej chwili zrobic - niech mąż oswoi się z sytuacją i tak jak Lapisek napisała pobieraliście się, bo się kochacie. Będzie dobrze :)

Alek do nas wczoraj chmury przywiało i dzisiaj już nici z pogody :(

Lapisku a jak się wycieczka udała?

Mnie wczoraj wieczorem zlapało jakies choróbsko - na razie mam ogromną ilość kataru i profilaktycznie psikam tandum verde na gardło żeby mi infekcja dalej sie nie rozwineła. Jak ja nie cierpie kataru :mad:

mimo wszystko miłego poniedziałku :)

Do góry