Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
Kobietki 
Z okazji zbliżających się Świąt i w związku ze straszym zamieszaniem w związku z tym....składam Wam już dzisiaj życzenia.....cóz WESOŁYCH...bawcie się dobrze, korzystajcie bo to ostatnie święta wielkanocne tylko z Waszymi facetami
za rok bejbusie będą Wam przeszkadzać....więcej optymizmu i naprawdę samo przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie
skoro ja czekam na dzidzię to Wy też się doczekacie ....buziole ogromniaste...i jestem tu z Wami cały czas mimo że rzadko się odzywam 
Z okazji zbliżających się Świąt i w związku ze straszym zamieszaniem w związku z tym....składam Wam już dzisiaj życzenia.....cóz WESOŁYCH...bawcie się dobrze, korzystajcie bo to ostatnie święta wielkanocne tylko z Waszymi facetami
Mam wiec pelne rece roboty bo ta starsza 6- miesieczna jest jeszcze zzazdrosna. Ale mam radoche jak biegaja po domu :-)... Mezul operacje ma 8 maja ( dzis wczoraj rozmawialismy z doktorem) a co do staran .. no coz wlasciwie w maju chyba juz bedzie szansa ale... Ja nie zamierzam sie juz starac....Poprostu bedziemy sie kochac...Bez testow, mierzenia temperatury, objawow itd...Ale jesli sie zdarzy to napeeeewno bedziecie wiedzilay pierwsze....