reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dobry wieczór!
Szkoda, jak zwykle, że Święta się kończą. Ja chociaż jeszcze jutro się wyśpię, a poza tym praca w domu to jednak co innego. :-) A i dziękuję za pochwały pod adresem moich loczków!:-)
Ewo rzeczywiście u Was wybór imienia nie jest taki prosty! Ale jak przyjdzie czas to i najlepsze imię przyjdzie. Jedna moja koleżanka dopiero po urodzeniu dziecka zdecydowała się z mężem na imię, stwierdzili, że własnie takie do dzieciatka pasuje, kiedy z nim pobyli. W sumie ciekawie.
Antilko jak tam, wypiłas to piwko?
Aluś fajny miałaś dzisiaj dzień!:tak:Dobrze, że się nie stresujesz pęcherzykiem, a my kibicujemy mu!:-)
Wagnies juz sie za zrzucanie kilogramów zabrałaś?:-)

reklama
czesc dziewuszki!
mam nadzieje,ze wypoczelyscie choc troche po swietach:)
ja sie nie moge pozbierac w pracy, spac mi sie chce starsznie..
no ale jakos musze przezyc...
milego dnia zycze!

Witajcie! Życzę łagodnego przejścia z czasu świątecznego do codziennego!:-)

Ewo dobrze, że jesteś, bo mam do ciebie zapytanie (w moim mniemaniu udzielisz mi odpowiedzi eksperta:happy:). zastanawiam się nadkupnem wózka-i nie chodzi mi tu o model czy konkretną firmę, ale o funkcjonalność w moim przypadku. Początkowo chciałam kupić pojazd 3w1 ale przeanalizowałam sytuację i stwierdziłam, że spacerówka w tym roku mi się nie przyda-urodzę pod koniec lipca i dziecię będzie za małe, żeby je wozić w spacerówce. więc moze lepiej kupić "normalny" wózek (z nosidełkiem ewentualnie) a wiosną następnego roku spacerówkę. co Ty na to?

reklama
Cześć dziewczyny.:happy:
Jak tam sadełka poswiąteczne? U mnie całkiem okazałe ;-) :-D
Ale dzisiaj już "proza życia". Mężuś wrócił do pracy i wróciło samotne zmagane się z małym, ciekawym świata odkrywcą, który zdobył umiejętność raczkowania i nie mam już miejsc, do których by nie dotarł. :no: Czasem nawet nie chodzi o to, by nie popsuła czegoś, ale by sobie nie zrobiła krzywdy (wczoraj rozcięła wargę), albo nie zjadła czegoś w stylu proszek do prania..:szok: Bardzo polubiła sznurówki od butów..
Pozdrawiam.

Do góry