reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Kobietki:-)
Aluś trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę u gina:tak:
Ewo dobrze, że Cię mamy jesteś naprawdę ekspertem w wielu dziedzinach.Jeżeli kiedyś będzie mi wózio potrzebny natychmiast zgłoszę się do Ciebie po radę.
Kajda co tam u "dziwnożernego" kolegi słychać:confused:
Najko a jakież to dzieło tworzysz ;-) :-)
Sensi ty cały czas pracujesz:confused: Jestem pełna podziwu
Carioca jak się czujecie? Mam nadzieję ,że dobrze :tak:
Maraniko Monik hop,hop
Novaczko to pewnie musisz mieć oczy dookoła głowy:-D
Vonko, Wagnies:happy:

reklama
witajcie:-)
wróciłam od gina i..jest!!!:tak: 19 mm, jestem już po pregnylu, więc jutro/pojutrze powinien sobie ładnie pęknąć:tak: w piątek idę podejrzeć, czy pękł:confused: jeżeli w tym cyklu się nie uda, w kolejnym zdecydowaliśmy się na inseminację..
Vonka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! i czekam na wieści..:tak:
Kajduś jak to nici??:confused: czemu??
Najeczko a ja myślę, że pójdziesz do gina już z fasolką:tak:
Anusia a co powoduje takie szybkie rośnięcie pęcherzyków?? może za wysokie dawki tych leków dostałaś??
Majeczko jak testowanie?? odezwij się..:-)
Antilko chyba nie tylko kciuki trzymałaś, ale też jakieś ciche zaklęcia były..:-D
Wagnies jak tam ,,zrzucanie poświąteczne''??;-) :-D
Sensi, Carioca, Ewuś, Novaczko, Maraniko, Monik:-)

w piątek idę podejrzeć, czy pękł:confused: jeżeli w tym cyklu się nie uda, w kolejnym zdecydowaliśmy się na inseminację

Alek piekny pecherzyk... wiec do dziela... musi sie udac - bedziesz nastepna zafasolkowana!!!

Wagnies jak tam ,,zrzucanie poświąteczne''??;-) :-D

Alez przyjemne takie zrzucanie kilogramow!!! Polecam wszystkim!!

Alek, no prosze, jak pieknie podrosl...:tak::-D teraz do dziela:tak:mysle ze inseminacja nie bedzie potrzebna, bo w tym cyklu sie uda:tak:;-)
dla mnie niestety ani inseminacja ani in vitro nie wchodzi w grę...
Antilko, kolegi dzis nie bylo w pracy, wiec mialam cisze i spokoj.. ale co to bedzie jutro:confused::dry: co u Ciebie??
vonko, trzymam kciuki mocno za jutrzejsza wizyte!

dobranoc, zmykam spac:tak:

Cześć dziewczynki!
Skończyłam prackę pisaną. Uff... i zaraz do łóżeczka, bo rano trzeba wstać jakoś.
Aleczko bardzo sie cieszę! Z opóźnieniem, ale ślicznie podrósł pęcherzyk! :-)To teraz do roboty!;-)Bardzo bym chciała już z fasolką pójść do ginki, byłoby to piękne...
Kajda jeszcze nic nie wiadomo, co za nici właśnie? Z czego wnosisz, że nici?
Vonko oczywiście mocno kciuki trzymam!:tak:
Antilko tworzyłam taki profil rozwojowy dziecka niepełnosprawnego. A jeszcze będę miała inne ciekawostki w dniach najbliższych - programy, konpekty. Jak wiem, ze piszę rzeczy przydatne, jak to dzisiaj, to nawet w porządku, wiem, ze to ma sens i się przyda. Ale te nastepne to tylko biurokracja. Stanowczo wolę bezpośrednią prace z dziećmi!
Wagnies i inne 30stki pozdrawki późnowieczorne!

to ja jeszcze na chwilkę..;-)
Najeczko według suwaczka, to idealnie pęcherzyk sobie rośnie:-D ciężka ta Twoja praca.., ale musi dawać dużo satysfakcji..:tak:
Kajduś nie ,,niciuj'' nam tutaj;-)a jak tam Twój progesteron właściwie??
Wagnies to ja zmykam połączyć przyjemne z pożytecznym:-D

i dzięki Kochane za wszystkie kciuki:-*

dobrej nocki i do jutra:-)

Aluś huraaaaaa:-) Zaklęcia nie było, ale często myślałam o Tobie:tak: A piwka dzisiaj się napiłam;-)
Najko racja takie przydatne rzeczy to nawet fajnie się opracowuje, ale taka pisanina dla pisaniny to zupełnie inna sprawa:baffled:
Wagnies to ja chyba nie schudnę:no: :-( U mnie ani chęci ani pozwolenia gina na takie ćwiczenia:-(
Vonko ja także kciukasy zaciśnięte trzymam:tak:
Kajdo u mnie w porządku @ spuściła trochę z tonu, czyli krwawienie już nie takie obfite.Jutro dzwonię ostatni raz do szpitala, jeżeli nie będzie nadal wyników moja pani gin zadzwoni do ordynatora:cool2:
Wiecie co, ja to jednak głupia jestem :baffled: weszłam na stronę o poronieniach poczytałam o zaśniadach groniastych i nowotworach kosmówki i ...... oczywiście martwię się, że pewnie to mnie dotyczy a wyników nie ma tak długo w związku z jakimis komplikacjami:no:
Eee szkoda gadać na moją głupotę nie ma lekarstwa i zaklęcia pewnie też nie pomogą;-) :-D

witajcie rankiem:tak::-)
Antilko, mm nadzieje, ze wyniki wreszcie sie znajda i jestem pewna, ze to wina po porostu zaniedbania, gdzies sie zgubily po prostu:tak:mi nawet lekarz w szpitalu nie powiedzial, ze jakies wynik bedzie do odbioru.. dopiero moj gin ktory tam pracuje wyciagnal ten wynik i mnie poinformowal, inaczej bym nie wiedziala:no:a ty lepiej nie czytaj o zadnych chorobach!!! na pewno wszystko jest ok:tak:
Najko, ciekawe rzeczy robisz...:tak:jestes pedagogiem??czy moze to na jakies studia robisz?? a u ciebie to juz koncoweczka cyklu:szok:kiedy testowanko??
Alus, dzis odbieram wyniki progesteronu.
a co do nici, to po prostu czuje, ze nici:-D i nie chce mi sie juz dalej starac...:dry:

Witam sie z ranca... juz w pracy siedze i korzystam ze jestem sama... musze was poczytac przeciez...

Wagnies to ja zmykam połączyć przyjemne z pożytecznym:-D

Alek mam nadzieje ze nasz patent na poswiateczne odchudzanie bedzie skuteczny... ;-) :-D Ja niestety wczoraj padlam i nie bylo przyjemnego z pozytecznym:-(

Wagnies to ja chyba nie schudnę:no: :-( U mnie ani chęci ani pozwolenia gina na takie ćwiczenia:-(

Antila schudniesz moja droga schudniesz!!! Nie w ten to w inny sposob i nie smutaj sie tak.
A jesli chodzi o wyniki to rzeczywiscie cos dlugo czekasz...
Aha - a co to za wmawianie spobie chorob?? Ani mi sie WAZ!!!

Kajda dopoki @ nie ma to nie mow ze nici...

pozdrawiam Was wszystkie i chyba musze konczyc bo juz schodza sie ludziska do pracy...

reklama
Dzwoniłam do szpitala są wyniki, tylko nie tam, gdzie pozostałe, ale u ordynatora:baffled: Teraz to już na poważnie się denerwuję:-( Wypiję kawkę i jadę tam.

Do góry