Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To chyba musi tak być - faliście...
bylam zla na siebie co nie miara,ale kupilam nowe igly i teraz moge dalej sie "gimnastykowac" z marszczeniem
... po drugie kupilam kilka ksiazek z wydawnictwa ,w ktorym mam prenumerate - oni sa z Australii,wiec glownie ze wzgledu na nich poszlam na festiwal i pochwalilam sie moja sukienka wykonana wedlug ich wykroju i nasluchalam sie duzo pochwal ( to zawsze jest takie przyjemne
;-)) no i sfotografowano moja sukienke i mam szanse na jej publikacje w magazynie i jesli ja opublikuja to sie tez pochwale... i jeszcze spytalam o wstawianie zdjec z ich czasopism i ksiazek na bb, odpowiedziano mi,ze do poki nie sprzedaje nic to jak najbardziej mam prawo,wiec wam wstawiam sukienke z ich magazynu i moje jej wykonanie ( zdjecie conajmniej malo czytelne niestety)
Ale ta pobudka o 4,30 to straszna rzeczywiście, to Ty mało co spałaś!
a potem na imprezke wychodzimyWagnies przeczytałam jednym tchem i wróciło troszkę wspomnień, ale jest dobrze i będzie nie ma innej opcji![]()
Jeżeli możesz wklejaj nam tu różne fajne wzory, to sobie pooglądam, bo wykonać i tak nie potrafię;-) :-)