reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

2.gif

ALUŚ KOCHANA SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ!!!

22.gif

reklama
Witajcie Trzydziestki.:happy:
Wpadłam się tylko przywitać i spadam, bo jeszcze muszę zadbać o siebie przed jutrzejszą impezką. :elvis:
Aluś, dołączam się do życzeń.. podobno urodzinowe najlepsze, więc spełnienia pragnień.. ;-) :tak: :-D
Pozdrawiam Was wszystkie z osobna.
Dobrej nocki.

Dobry wieczór!
Anusieńko mam nadzieję, że nie przesadzałas z tym sprzątaniem i odpoczęłaś troszkę? :-)Ja w zasadzie zrealizowałam opcję "konieczne minimum" jeśli chodzi o sprzątanie. A sporo czasu zapoznawałam się z 28dni za to.
Kajda jeszcze siły na pewno się pojawią! :tak:To chyba musi tak być - faliście...
Aluś dzięki za pamieć i trzymanie kciuków!:-) Weekend w porządku, może troszkę za dużo przed kompem.Jutro obowiązkowo długi spacer, a poza tym spotykam się z koleżanką wieczorkiem!:happy:
Ewo jak tam na festiwalu?
Dobrej nocki Wszystkim!

witajcie...
wlasnie wrocilam z festiwalu i jestem bardzo zadowolona... po pierwsze kupilam igly do maszyny wykonujacej "wode" ( rodzaj marszczenia materialu jak w dawnych "chinskich" sukienkach za naszego dziecinstwa),bo jak ostatnio probowalam pomarszczyc material to polowe zlamalam a druga polowe pogielam :wściekła/y: bylam zla na siebie co nie miara,ale kupilam nowe igly i teraz moge dalej sie "gimnastykowac" z marszczeniem :laugh2:... po drugie kupilam kilka ksiazek z wydawnictwa ,w ktorym mam prenumerate - oni sa z Australii,wiec glownie ze wzgledu na nich poszlam na festiwal i pochwalilam sie moja sukienka wykonana wedlug ich wykroju i nasluchalam sie duzo pochwal ( to zawsze jest takie przyjemne:tak:;-)) no i sfotografowano moja sukienke i mam szanse na jej publikacje w magazynie i jesli ja opublikuja to sie tez pochwale... i jeszcze spytalam o wstawianie zdjec z ich czasopism i ksiazek na bb, odpowiedziano mi,ze do poki nie sprzedaje nic to jak najbardziej mam prawo,wiec wam wstawiam sukienke z ich magazynu i moje jej wykonanie ( zdjecie conajmniej malo czytelne niestety)

poza tym u nas piekna pogoda i goraco... jutro pewnie bede musiala wybrac sie na zakupy ubraniowe wiosenno-letnie,bo w nic sie nie mieszcze o zgrozo! no i mialam w planie organizacje domu znowu ale znowu len bierze gore i nic nie robie... ide sobie polezec i moze sie jeszcze zdzemne zanim Joe wroci z pracy....
mam nadzieje,ze wam mija weekendzik milo...
Novaczko-zycze udanej imprezki!
Najko-super,ze jestes tez na 28dni - oczywiscie byloby lepiej zeby @ nie przyszla ...
Alek i Kajda- mam nadzieje,ze dolki przejda szybciutko i bedziecie mialy znowu sile na dalsze staranka...
i cala reszte 30-tek serdecznie pozdrawiam!

Alus
wszystkiego najpiękniejszego :)
spełnienia marzeń, pragnień i planów.​

Przepraszam Was, że teraz jestem tu rzadko i krótko.... wybaczcie.
Jak pozbieram siły odezwę się.

Vonko-nie przepraszaj tylko dawaj znac co jakis czas.... trzymaj sie dzielnie...

a ja obudzilam sie o 4h30 w niedziele!!!!! zgroza!

Witajcie w niedzielę!
Ewo fajnie, ze jesteś zadowolona z festiwalu! Sukieneczka fajna!:) I podziwiam wykonawczynię.:tak:Ale ta pobudka o 4,30 to straszna rzeczywiście, to Ty mało co spałaś!
A ja jutro będę musiała wstać o tej mało fajnej porze, bo jedziemy z dzieciakami na wycieczkę do Warszawy (i wyjeżdżamy 6.30).
Też sie cieszę z 28dni! I jakoś tak mi się optymistycznej od wczoraj na świat patrzy.
Vonko trzymaj się, przesyłam uściski cieplutkie i trochę swojej siły też!:tak:
Miłej niedzieli!:-)

vonko, sciskam mocno:) i mysle cieplo o Tobie;) zycze duzo sily!
Alek,jak sie udaly urodzinki?
moniolek, gdzie Cię wcięlo?
najko, wypocznij dzisiaj, a jutro udanego wypadu z dzieciaczkami
Ewka, sliczna sukienka, ciesze sie ze mialas tak udany dzien!

wszystkim milego dnia zycze:) wlansie wychodze sie przewietrzyc :tak: a potem na imprezke wychodzimy:)

reklama
Witajcie w niedzielę:-)

Vonko myślimy o Tobie, zbieraj szybko siły i wracaj do nas:happy:
Ewo super, że jesteś zadowolona z festiwalu:tak: Jeżeli możesz wklejaj nam tu różne fajne wzory, to sobie pooglądam, bo wykonać i tak nie potrafię;-) :-)
Kajda udanej imprezki życzę
Najeczko to zbieraj siły na jutro. Fajna sprawa dla dzieciaków :tak:
Z wychowawcą gorzej, bo musi całą gromadkę mieć na oku;-) :-)
Aluś jak się udały urodziny:confused:

Do góry