reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

wiedziałam, że się oburzysz ;D co do ciuchów ja też niezły worek spakowałam a nad niektórymi to prawie płakałam no, ale trzeba było spojrzeć prawdzi w oczy - po prostu już nigdy bym do nich nie wlazła :(

reklama
moniolek pisze:
wiedziałam, że się oburzysz  ;D co do ciuchów ja też niezły worek spakowałam a nad niektórymi to prawie płakałam no, ale trzeba było spojrzeć prawdzi w oczy - po prostu już nigdy bym do nich nie wlazła  :(

:laugh: :laugh: :laugh: :-* :-* :-*:laugh:

zraziki juz zrobione - dodałam jeszcze dziś do sosiku pomidorki świeże - mniam pychotka i fasolka mrożonka szparagowa z masełkiem i tartą byłką a zupka grzybowa.
Prawie dieta na odchudzanie wiosenne................

ja niestety uwielbiam jeść - a teraz się odchudzać nie mogę - maż zabronił - powiedział- bedziesz się odchudzać po ciąży!!!!!!!!!!dobre sobie - bo już od tego czasu mogłabym schudnąć kilka kilogramów :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

anusieńka pisze:
zraziki juz zrobione - dodałam jeszcze dziś do sosiku pomidorki świeże - mniam pychotka i fasolka mrożonka szparagowa z masełkiem i tartą byłką a zupka grzybowa.
Prawie dieta na odchudzanie wiosenne................

Ty Brutusie a ja na warzywnym dzisiaj ciągnę chlip, chlip. Nie bądź taka podeślij szczególnie pomidorki i fasolkę z masełkiem. Oj ale się zrobiłam głodna

apetyczne zraziki w sosie pomidorowym i fasolkę szparagową zapiekaną pod beszamelem ściagnęłam z internetu ale ni umiem wysłać tego pliku :-[ :( :( :( :( :( :( :( :( :(
chciałam przesłać- podesłać :( :( :( :( :( :(

owocnego obiadowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aha no i winko czerwone do tego moze być dobre wytrawne  :p

Moniś dostałaś przepis???

reklama
ALEK KOCHANA! SPELNIENIA MARZEN !!! WSZYSTKIEGO NAJ.....
dziewczyny wszystkie jestescie kochane dziekuje za pocieszenia troche mi lepiej!!!

Do góry