reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam witam

jaeszcze raz
dla Alek
w Dniu Jej Swieta- 100 LAT, 100 LAT, 100 LAT
Najlepsze Zyczenia w Dniu .................nastych Urodzin

reklama
anusieńka pisze:
czyżby 30-stki już rozpoczeły wekend??

Aluś rozumiem świętuje z mężem
a gdzie reszta???

Hi hi - no tak mój weekend zacznie się dopiero za 57 minutes ;D

Lapisku nie złość się na męża może miał muchę w nosie i mu przeszkadzała ;) znajdź fajny wyjazd i przedstaw mu konkrety na pewno pojedziecie :)

A ja po pracy jadę na zakupy - muszę sobie humor poprawić - mąż dzwonił, że niestety dzisiaj też w okolicy 20:00 ściągnie do domu :( a byłam taka przyzwyczajona, że jak przyjeżdżam to on już jest i troszkę się martwię o niego, bo tyra od rana do wieczora i to nie jest dobre dla zdrowia, ale z drugiej strony to przybliży nas do końca problemów... ech i tak źle i tak niedobrze :(

Lapis_Lazuli to miały być życzeniadla ALKA od Alexa i jego mamusi (czyli mnie)... i coś mi nie wyszło i nie zauważyłam hihihi więc teraz dla Alka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO....

Aluś ale takich widoków za granicą nie zobaczymy..............

zyczę Ci jeszcze raz odwiedzin takich 2 gości z ............................prezencikiem ( moze nawet dwoma) :laugh: :laugh: :laugh:

super- no tak to są warunki na zachodzenie w ciazę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lapisku a jak Twoje wczesne objawy? za 8 dni testowanko? jak tempka? i śluzik biały jest???

reklama
Do góry