Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mam nadzieję, że Twoja sypialnia to spore pomieszczenie, bo optycznie chyba bardzo się zmniejszy. Ja nie mogę pozwolić sobie na takie kolorki-mamy 50 metrów-2 pokoje i nasza sypialnia będzie na razie pokojem Kubusia, więc-sama rozumiesz
jestem skazana;-);-) na pastelowe kolorki, ale jak zbudujemy własny domek, to kto wie......
, ale mój urok osobisty 

zrobił swoje)
. 

Tylko skąd ja wezmę liście wiśni, może sama porzeczka wystarczy

za to moja mama uwielbia wisnie w kazdej postaci nawet jako zupe ( mnie z kolei zadna zupa owocowa przez gardlo nie przejdzie
)

no i musze kupic guziki i zorientowac sie czy gdzies zrobia mi dziurki - sama umiem je robic na maszynie,ale boje sie,ze mi nie wyjda (bo i to mi sie czasem zdarza) wiec wole nie ryzykowac... poza tym otworzyli w poblizu nowy dzieciowy sklep - bardzo drogi chyba- wiec ide sobie popatrzec i podejrzec nowepomysly i moze podbiore jakies katalogi... a tak w ogole to sobie pomyslalam,ze moze bym sie tam zatrudnila nawet na pol etatu... z moim uwielbieniem i wiedza na tematy dzieciowe z przyjemnoscia bym szla do pracy no i zwykle pracujac w sklepie ma sie znizke pracownicza ok 50% od ceny regularnej z wyjatkiem Ikei gdzie daja pracownikom tylko 15%... jedynie w sklepach marnie placa... ale przed koncem wakacji i tak nie moge zaczac pracy,bo raz potrzebuje kilku dni wolnych po operacji a dwa potem nie moge przez jakis czas dzwigac,a w sklepie i to jeszcze dzieciowym jest co dzwigac... ale pojsc popatrzec sobie moge
... no to ide brac prysznic i zjesc ( ostatnio mam napady glodu,ze az mnie w zoladku ssie),a musze wrocic przed 14 bo Joe potrzebuje auto zeby jechac do pracy...