Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam nadzieję, że Twoja sypialnia to spore pomieszczenie, bo optycznie chyba bardzo się zmniejszy. Ja nie mogę pozwolić sobie na takie kolorki-mamy 50 metrów-2 pokoje i nasza sypialnia będzie na razie pokojem Kubusia, więc-sama rozumiesz
jestem skazana;-);-) na pastelowe kolorki, ale jak zbudujemy własny domek, to kto wie......
, ale mój urok osobisty 

zrobił swoje)
. 

Tylko skąd ja wezmę liście wiśni, może sama porzeczka wystarczy

za to moja mama uwielbia wisnie w kazdej postaci nawet jako zupe ( mnie z kolei zadna zupa owocowa przez gardlo nie przejdzie
)

no i musze kupic guziki i zorientowac sie czy gdzies zrobia mi dziurki - sama umiem je robic na maszynie,ale boje sie,ze mi nie wyjda (bo i to mi sie czasem zdarza) wiec wole nie ryzykowac... poza tym otworzyli w poblizu nowy dzieciowy sklep - bardzo drogi chyba- wiec ide sobie popatrzec i podejrzec nowepomysly i moze podbiore jakies katalogi... a tak w ogole to sobie pomyslalam,ze moze bym sie tam zatrudnila nawet na pol etatu... z moim uwielbieniem i wiedza na tematy dzieciowe z przyjemnoscia bym szla do pracy no i zwykle pracujac w sklepie ma sie znizke pracownicza ok 50% od ceny regularnej z wyjatkiem Ikei gdzie daja pracownikom tylko 15%... jedynie w sklepach marnie placa... ale przed koncem wakacji i tak nie moge zaczac pracy,bo raz potrzebuje kilku dni wolnych po operacji a dwa potem nie moge przez jakis czas dzwigac,a w sklepie i to jeszcze dzieciowym jest co dzwigac... ale pojsc popatrzec sobie moge
... no to ide brac prysznic i zjesc ( ostatnio mam napady glodu,ze az mnie w zoladku ssie),a musze wrocic przed 14 bo Joe potrzebuje auto zeby jechac do pracy...