reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Jestem w pracy, ale nie ma pacjentów więc się obijam:zawstydzona/y:

Gdyby nie to, że to raczej niemożliwe myślałabym że jestem w ciąży:confused::-D
Miałam taką ochotę na ogórka kiszonego, że wybiegłam z pracy w fartuchu do warzywniaka:-DWczoraj natomiast pognałam o 22 po frytki mrożone i upiekłam całą blachę .Teraz po tym ogóreczku też bym zjadła fryteczki z duuużą ilością ketchupu:-p
O 20 będę w domku, więc nic straconego:-D

Antila a gdzie nasze lody i dieta lodowa? ;-) a ja wczoraj w nocy zrobilam sobie grzanki z pomidorami, czosnkiem, oliwa i bazylia... no tak mnie zwielo ze o 23 robilam jedzenie...

Dziewczynki wklejam moją przyszłą sypialnię z próbnymi kolorkami:baffled:
4z3dq9k.jpg

Carioca to Ciebie tez zapraszam na jedzonko... upichce cosik dobrego:tak:
Antila hmmm... coz za zestaw kolorow... a ktory wybraliscie? no chyba ze tak juz zostanie;-):-):-D

Ja pewnie zajrze do Was jeszcze dzis po poludniu... bo pozniej mykam na rajd... wroce do Was w ndz... obym nie miala za duzo pracy

reklama
Witajcie!
Może uda nam się na kilka dni wyjechać za tydzień z kawałeczkiem, gdzieś w pobliżu!:-) Bardzo bym chciała, morze odpadło, ale chociaż jakieś jeziorko albo Kazimierz i okolice. Orientujemy się. Bardzo bym chciała, mam nadzieję,że będę czuła się na tyle dobrze, że skorzystam.
Anusieńko jak samopoczucie? Właśnie, już kilka osób obstawia córeczkę, ciekawe!
Ewo piękne jak zwykle Twoje ubranka, bardzo lubie sobie na nie popatrzeć!:tak:
Aluś jak się czujesz?Dbaj o siebie i spróbuj się tak nie przejmować jakimiś kretynami! Twoje zdrowie ważniejsze!:tak:Jeszcvze jutro i weekendzik!:-)
Leyna a jakiego masz pieska? Współczuję odwyku od słodyczy. Ja zawsze uwielbiałam, teraz, o dziwo ! mniej. Ale pewnie mi to przejdzie!:-D
Sensi super, ze będzie u Was necik!!!No ciekawe, czy Kubuś posiedzi do 27! Ja chciałabym, żeby dzidziuś był troszkę większy, wtedy wydawałby mi sie bezpieczniejszy. Ale i tak jest dobrze!:happy:
Antilko też mam takie nagłe napady jedzeniowe, hmm... Co do kolorków ciekawe, mi się chyba najbardziej podobają te z domieszką fioletu, ale raczej jaśniejsze.
Wagnies a na jaki rajd sie wybierasz?
Carioca:-)co słychać?
Vonko ! Moniolku!
Pozdrowienia dla Wszystkich! I miłego dnia! Pędzę coś zjeść, bo mam atak głodu!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry