Witajcie 30steczki!
U nas upał nie zelżał:sick:. Mimo to do 12 miałam sporo energii, ale potem zaczęły się mdłości i zawroty głowy, więc chyba znów będę polegiwać. Za to cieszę się, że rano posprzątałam trochę i poprasowałam. Teraz będę nadrabiać zaległości w czytaniu, co mnie cieszy.:-)
Ewo tak myślałam, że u Ciebie juz cała piękna wyprawka gotowa!:-) To wcześnie będziesz znała płeć dzieciątka!
Sensi ten weekend na rozdwojenie to niezły pomysł. ciekawe, czy się sprawdzi!
Antilko pojedziemy znów do Kazimierza, ale w inne miejsce. Chcieliśmy gdzieś blisko, bo nie mamy samochodu, więc pomyślelismy, że chętnie powłóczymy się jeszcze po Kazimierzu i okolicach. Poprzednio byliśmy tylko na weekend, a teraz całe 4 dni, to tak na spokojnie. A 1 sierpnia moi rodzice wyjeżdżają na 10 dni, więc będzimy w ich domku pod Lublinem opiekować się pieskiem (owczarkiem niemieckim
Leyno , też kochany zwierzaczek). Z czego się bardzo cieszymy, bo to wieś, obok rzeczka i duużo przestrzeni. Będziemy w tym czasie do Lublina trochę przyjeżdżać,ale na krótko.
Carioca zakupki dla dzieciaczka! Super, pokaż potem! Ja jeszcze troszke poczekam:-)
Pozdrowionka dla Wszystkich!