Leyna
Mama Pitera i Micha :)
hej dziewczyny 
Wagnies pomodlę się
a w ogóle to mój mąż też jest Krakus
Ewa co do Advilu... jeśli jest na bazie paracetamolu tylko i wyłącznie to możesz brać, jeśli ma w składzie ibuprofen lub inszy składnik to niestety nie :-(
a wózek mam bardzo podobny do Peg Perego. Roan Marita, z takim samym zawieszeniem i systemem wkładania gondoli i super się sprawuje
tutaj zdjęcie (ja mam inny kolor)
co zaś do usg... zazwyczaj co miesiąc mają robione dziewczyny, które do lekarza chodza prywatnie a nie w ramach NFZ. państwowo są 2-3 usg na całą ciążę, chyba że się coś niedobrego dzieje, to wtedy kieruje się na dodatkowe.
Cacioca, Najka, Sensi :-)
a właśnie, Sensi, mi czop zaczął odchodzić na prawie tydzień przed porodem
też myślałam, że odejście czopa + 2,5 cm rozwarcia to przedwstęp do akcji porodowej, ale się myliłam ;-)
życzę miłego dnia

Wagnies pomodlę się

a w ogóle to mój mąż też jest Krakus

Ewa co do Advilu... jeśli jest na bazie paracetamolu tylko i wyłącznie to możesz brać, jeśli ma w składzie ibuprofen lub inszy składnik to niestety nie :-(
a wózek mam bardzo podobny do Peg Perego. Roan Marita, z takim samym zawieszeniem i systemem wkładania gondoli i super się sprawuje

tutaj zdjęcie (ja mam inny kolor)
co zaś do usg... zazwyczaj co miesiąc mają robione dziewczyny, które do lekarza chodza prywatnie a nie w ramach NFZ. państwowo są 2-3 usg na całą ciążę, chyba że się coś niedobrego dzieje, to wtedy kieruje się na dodatkowe.
Cacioca, Najka, Sensi :-)
a właśnie, Sensi, mi czop zaczął odchodzić na prawie tydzień przed porodem
też myślałam, że odejście czopa + 2,5 cm rozwarcia to przedwstęp do akcji porodowej, ale się myliłam ;-)
życzę miłego dnia

Mam już jakąś obsesję i biegam co 15 minut do toalety, aby sprawdzić.Boję się, że znowu wszystko mi się pokręciło z hormonami, a myślałam, że w sierpniu zaczniemy działać