reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie Kochane
Przepraszam że tak długo milczałam....byłam tu kilka razy ale jakos mi nie szło pisanie....
Teraz troszke nadrobiłam zaległości - oj nazbierało się.

Najeczko - tak się cieszę...jednak to te maki ...ha ha... GRATULUJE SERDECZNIE!!!!

Ewo - wspaniałe wieści!!! GRATULACJE WIELGACHNE!!!

Jak zobaczyłam Wasze nowiutkie "mamusiowe" suwaczki to az oczy przetarłam. Kurcze tyle dobrego tu się działo a ja zyłam w nieswiadomosci.

Carioca - ŻONO:) męża swego - ściskam Was i życzę wszelakiego szczęscia, by było z Wami zawsze.

Sensi - czekam niecierpliwie na "rozpakowanie". Jejku jak ten czas szybko leci...

Alek - ściskam, wszystko się poukłada, zobaczysz.
Kajdo, Antilko, Anusieńko,Wagnies, Monik i wszystkie starczki i obecne i przyszłe mamusie - pozdrawiam cieplutko.

Alek wiem ze z rodzina nieraz ciezko jest ale moze jednak Ci sie ulozy, nadzieje trzeba miec... a jak bedziesz chciala wylac smutki to pisz (zamkniety tez czeka)... moze wspolnie uda nam sie cos poradzic!

Vonko jak sie ciesze ze wkoncu sie odezwalas!!! Zaleglosci pewnie troche masz... no i kochana pamietaj o nas, zagladaj czesto!

A ja przyszlam z pracy i uspil mnie Shrek trzeci.... nic nie slyszalam: ani telefonu, ani domofonu, ani odwiedzin sasiada... spalam jak zabita i chyba zaraz zimny prysznic i znowu do wyrka bo geba to mi sie drze...

Bry, bry!

Wagnies - a Ty w pracy o takiej godzinie, czy z domku piszesz?
Vonko - witaj nam, już się o Ciebie trochę martwiłyśmy!
Alek - ślę pozytywne fluidy w Twoją stronę, mam nadzieję, że niebawem Twoje problemy będą przeszłością :-(

Carioca ja zaczynam prace o 8, wiec tak po 7 musze wyjsc z domciu... teraz na razie sa wakacje wiec nie ma korkow ale w ciagu roku to 7.15 juz wychodze z domu zeby zdazyc... a dzis sie oczywiscie spoznilam bo musialam BB przegladnac ;-)

Witajcie :tak: :tak:
ja ciagle w formie paczuszki :-):-) ale dzisiaj rano mój dowcipny śluzik był lekko różowy:szok: więc szyjka zaczyna pracę:szok: Dziś chyba odpuszczę sobie wyjazdy-zajmę się pracą biurowo-porządkową (muszę w końcu zostawić swoje biureczko w porządku, żeby szuflady nie zaczęły żyć własnym życiem:happy::happy::happy:w czasie mojej nioeobecności).

Vonko
witaj kochana:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry