reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Sensi a ja właśnie zauważyłam na Twoim suwaczku, że masz 20 dni dłuższy staż małżeński od mojego :tak:
jak tam objawy? są jakieś postępy ;-):tak:

Antila kurcze ja wierze ze to fasolka!!!!!!!! Ja bym biegla zaraz na betke! A poza tym mowilam Ci juz dawno ze to nie @ dobija sie... to nie chcialas mi wierzyc!
Najka na razie nie mam zadnych nowych wiesci, a nie chce sama wydzwaniac i dopytywac... mysle ze jakby stan sie zmienil to bym zaraz miala sms'a....
Sensi Kubus na pewno jest zdrowy!!! A Ty przygotuj sie do odwiedzenia porodowki w ten weekend... bo chyba Wasz czas nadchodzi... no przeciez musisz zrobic miejsca nowym fasolka z 30-stek ;-):-D:-):tak::-):-D
AMK wcale sie nie wcinasz... my tu chetnie kazdego przyjmujemy! A kazda porada jest mile widziana:tak:
Leyna witaj! Co u Ciebie?

Leyna w sprawie rozdwojenia na razie nie dzieje się nic;-);-);-)
Wnioskuję, że brałaś ślub w czerwcu-a my wybraliśmy maj (podobno nieszczęśliwy do zawierania małżeństw:-):-) ale ja nie wierzę w zabobony). staż mam dłuższy, alev Ty masz synusia Piotrusia. No u mnie nie jest też znów tak xle bo mój mężuś to Piotruś:tak::tak:

Wagnies chętnie ustąpię :happy:ale widzisz jakie moje miejsce jest pojemne-już zagnieździła się tam Ewa a teraz Antilka jeszcze się chce wpasować:happy::happy::happy::happy:

Dziewczynki dziękuję:-)
Do prawy podchodzę bardzo spokojnie i z dystansem. zupełnie inaczej niż ostatnio. Betkę zrobię może po weekendzie, jezeli @ nie przyjdzie.

Antila oj podziwiam Twoja cierpliwosc i opanowanie... ja bym pewnie nie wytryzmala... zreszta ba... wystarczy ze malpa nie przychodzi w terminie to tescior juz w ruchu:tak:... nie na darmo maezus mowi na mnie hot water kompany...;-):-):-D

Sensi oj pojemny ten Twoj brzuch sie robi :-) :-) :-)

Antila oj podziwiam Twoja cierpliwosc i opanowanie... ja bym pewnie nie wytryzmala... zreszta ba... wystarczy ze malpa nie przychodzi w terminie to tescior juz w ruchu:tak:... nie na darmo maezus mowi na mnie hot water kompany...;-):-):-D
Wagnies dobre:-D:-D:-DCo do mojego opanowania po prostu nie staraliśmy się w tym cyklu tak więc nie czuję, że to musi być to. Wręcz przeciwnie sądzę, że @ zaraz się zjawi:oo2:

reklama
Antilo :szok: puść szybciutko te kciuki, bo ja bardzo chętnie przesunę te plany na następny weekend:tak::tak::tak::tak:

a tymczasem zapraszam was kobitki na miód spadziowy, bo pewnie nie wszystkie próbowałyście:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry