reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Antilko - gratulacje, ta druga kreseczka nie robi się za darmo. To pewnie ten 25 dc (pisalas, ze przytulanko bylo 8 i 25 dc, o ile dobrze pamietam?).

Kajda - inseminacja również jest zabroniona? Dziwię się, bo moja szwagierka ze szwagrem, osoby bardzo religijne, nie spróbowali in vitro, ale inseminacji tak.

Najeczko - milego wypoczynku!

Ewuś - właśnie zrobiłam sobie remament wśród dzieciowych ciuszków i resztę dokupuję na allegro. Lista przygotowana, musze przynajmniej wyprawkę skompletować i swoją torbę do szpitala i będę w lepszym nastroju. A resztę dokupimy w hurtowni, ale za tydzień. Już jedna wrześniówka spodziewa się rychłego rozwdojenia, a ja nawet jakiejs odpowiedniej koszuli do szpitala nie mam.

Vonko - no i weekend jest po to by się trochę rozerwać!

Tą wrześniówką jest Maraniko - leży w szpitalu, bo zaczęły jej się sączyć wody płodowe, wszystko z nią i jej synkiem oki, ale rozdwojenie nastapi prawdopodobnie w ciągu najbliższych 10 dni.

Ja obstawiam, że Sensi nam się tu w poniedziałek rano nie objawi. Mam nadzieję, że ma ktoś z Was z nią kontakt pozaforumowy, abyśmy wiedziały kedy Kubuś będzie po tej stronie brzuszka?

reklama
Sensi w takim razie już puszczam kciuki:tak::-D:-D:-D
Kajduś wyluzuj się w kinie i głowa do góry.Jeżeli to dla Ciebie nie problem napisz proszę, dlaczego inseminacja także odpada ze względów religijnych:confused:
Najeczko a Wy do rodziców, czy do Kazimierza??W każdym razie udanego wypoczynku:-)
Ewo podbno każdy mężczyzna ma takie obawy zresztą wiele kobiet również, nie przejmuj się więc:happy:Telefon pewnie da się reanimować troszkę słonka i będzie ok.
Vonko co u Was wybieracie się gdzieś na wakacje???

Zastanawiam się jak mam Wam wkleić zdjęcie, aby mój M nie wiedział o co chodzi:confused:Zawsze pomaga mi zrzucić zdjęcia z aparatu do kompa.Nie chcę mu jeszcze nic mówić, bo może to fałszywy alarm a biedak nastawi się i będzie mu przykro.

Kajduś na razie spróbuj się nie przejmowac na zapas, może hsg wystarczy, a moze nie będzie potrzebne? Widzę, że skłaniasz się do dania szansy swojemu lekarzowi. W sumie to już za miesiąc. W każdym razie życze Ci podjęcia dobrej decyzji!
Carioca to udanych zakupów! Dobrze, że o Maraniko nam napisałaś, zastanawiałam się co u niej. Będzie miała wcześniaczka, jak ktoś ma z nią kontakt to może jakieś pozdrowienia od 30stek mógłby przekazać?
Antilko my na razie do Kazimierza. Może uda Ci sie wkleić to zdjęcie?Trzymam kciuki!
Dobrej nocki!

Witam Dziewczyny,

Ja też przepraszam, ale muszę napisać, że także czekam z niecierpliwością na wieści od Antilki.

Antilka - tak bardzo bym się cieszyła i jeszcze Ci powiem, że moje przytulanko wypadło w 9 dc i też potem trafiło w końcówki, więc myślałam, że Dzidzia jest niemożliwa, a jak się dalej potoczyło, to wiesz. A i z 2 testów jeden mi wyszedł, a drugi nie. Tak bardzo trzymam kciuki.

Pozdrawiam cieplutko.
Isia

Dziewczynki wklejam:-)Napiszcie, czy coś widzicie, oprócz porysowanej szybki:confused:
6g8n6l0.jpg

Ikuś dziękuję Ci bardzo:-)A testy robiłaś w tym samym dniu:confused:
Wagnies ogromne dzięki:tak:Zrobiłam parę zdjęć kwiatków na balkonie i poprosiłam M aby mi to zgrał. Nawet biedak nie wie, co ja tu wyczyniam:-D

Antila-ja widze druga kreske.... ale jak chcesz dla pewnosci powtorzyc test to zrob w niedziele rano i najlepiej tej samej firmy.... z tego o czym wiele razy czytalam jesli sie pojawia druga kreska nawet slaba,to to jest na 99.99% ciaza.... bedziemy ci gratulowac lada chwila!;-):tak::-) telephone juz dziala... juz sie wyswietla,tylko sekretarka nie dziala,ale pewnie musi wyschnac... Joe sie nawet nie zorientowal z telephone'm i lepiej tak...;-):-D:-D
Najeczko-miej udany wypad!
Carioca- a mozna gdzies obejrzec twoja wyprawke? ja lubie...
Wagnies- jak tylko dostaniesz sms'a to nam pisz... zobaczycie,ze w poniedzialek beda dwie nowinki i gratulacje dla Sensi i Antili :tak::tak::-)
Kajdus- moze u ciebie organizm zareaguje na hsg jak moj ...ja na prawde bylam przekonana,ze na razie dzieci miec nie moge, dopiero po laparo...
Maraniko- trzymaj sie dzielnie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry