reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam Was wieczorkiem :-)

Antilko przykro mi że teraz niewyszło, ale teraz i tak zarazisz się od Ewy i myśle że kolejne staranka przyniosą oczekiwany owoc :tak:. A może musisz się czegoś przestraszyć tak jak Ewa i wtedy..... :sorry2::-D Dużo buziaczków i optymizmu dla Ciebie. Będzie dobrze :tak:. A swoją drogą faktycznie dziwnie wyszedł ten test, bo te dwie kreseczki było widać, hmm...?

Ewo tak bardzo się cieszę że Ci się udało, że ciągle to przeżywam i myśle o Tobie:-):-D. Wiesz dodałaś mi nawet sił i wiary że nam się wszystkim tutaj uda :-D:-D:-D.
Carioca77 a Ty już niedługo też będziesz się rozdwajać:surprised::-D. Jakto szybko leci ten czas:shocked2::rolleyes2:. A u Ciebie fajny czas kupowania wszystkich akcesoiów:-)

Dziewczyny jak się patrze na nasz wątek to całkiem sporo jest zafasolkowanych:-)

Pozdrowionka dla wszystkich 30-steczek :-):-D

Cześć Babeczki:-)
Widzę, że nie ma wieści od Sensi.Może jednak to nie ten weekend:tak:
Zaraz uciekam na basen, bo w domu nie można wytrzymać z powodu upałów.
@ nadal nie ma:angry:
Wiecie napisałam do dyrektora sprzedaży, firmy zajmującej się dystrybucją tych testów ciążowych z prośbą o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji. Krecha była wszyscy widziel( nawet pani mgr w laboratorium:-D) a beta z krwi zerowa:baffled:Zobaczymy, jak się ustosunkują:confused:
Miłej niedzieli.

Haj Kobitki :-)

Widze ze chwilowe pustki, ale rozumiem - gorąco jak diabli- Antilko pomocz sie i za mnie na tym baseniku;-)
Ten teścior chyba faktycznie jakiś trefny:baffled: ciekawa jestem co Ci odpowiedzą:tak:
Co do nasszego urlopu to planujemy tydzień na Krecie ale dopiero po 20 sierpnia. Potem drugi tydzień checemy pobyć w górach na Słowacji.
Kurcze, mam nadzieję że wytrzymam do tego czasu. U mnie w pracy wsyscy po kolei juz urlopują - ja musze jeszcze poczekać, a tak mi sie już chce mieć WOLNE .
A Wy Antilko coś planujecie? Czy może juz po urlopie?

Antila przykro mi, że teścior okazał się trefny, bo naprawdę krecha była widoczna a nie sądzę, żebyśmy zbiorowo tutaj uległy halucynacjom :eek: :-(

Kajda myślę, że masz ogromny zgryz... z jednej strony bardzo pragniesz dziecka, z drugiej strony chcesz pozostać wierna naukom kościoła zamykając sobie drogę do inseminacji i in vitro...

Najka miłego wywczasowania :tak:

ja dostałam dziś @ i coś czuję, że znów zaczną się jaja z nieregularnością cyklów :no::angry: poprzedni 37 dni, ten 34... wrrrrr, jak ja tego nie lubię :no:

pozdrawiam serdecznie wszytskie 30-tki :tak:

Już jestem:-)
Na basenie było bosko i nawet niewiele ludzi, jak na niedzielę.Pewnie wszyscy wyjechali:confused:Uwierzyłam dzisiaj w moc kremów z filtrem:tak:Wyobraźcie sobie, że posmarowałam się cała oprócz pleców. Znaczy w plecy wtarłam jakieś resztki z palców.Efekt..... całe czerwone plecy z jasnymi smugami w miejscu wtarcia kremu:-DTrochę głupio to wygląda, ale nie będę się rozbierać w pracy;-):-D

Vonko jedziemy nad nasze morze od 4 do 20 sierpnia.Potem jeszcze może w październiku gdzieś za granicę o ile kaski starczy.Troszkę nas kosztuję ciągłe remonty. Teraz wymiana okien, sypialnia i szafa wnękowa:baffled: Ja też jestem niezmiernie ciekawa, co mi odpiszą:confused:Może w ramach przeprosin przyślą mi jakieś dobre teściki:-D
Leyna mam nadzieję, że po naszych sierpniowych starankach będzie prawdziwa druga krecha a nie jakaś mistyfikacja:-D

witajcie Kochane!
nie odzywałam się trochę, bo..mnie nie było;-) w piątek rano wylecieliśmy do Kopenhagi i przed chwilą wróciliśmy:-) nic Wam nie pisałam o wyjeździe, bo nastrój przed tą wycieczką nie był najlepszy..:baffled: no ale jest już troszkę lepiej i mam nadzieję, że pomału uda mi się pozbierać z tych wszystkich kłopotów:baffled:
Antilko przykro mi:sorry2: ale sierpień będzie Twój:tak:
Carioca to tylko autko;-) nic się nie stresuj;-) grunt, że Wam się nic nie stało:tak:
Leyna a może to przez tą pogodę tak Ci się pokręciło:confused:
Vonka nawet nie wiesz, jak się cieszę, że Cię znowu tu widzę:-) ściskam mocno!
Najeczko miłego wypoczynku:-)
Sensi jak u Was..:confused::-)
Maraniko czekamy..:-)
Kajduś spokojnie..może lekarz coś Ci zaproponuje? a może warto jednak zastanowić się nad innymi metodami:confused:
Wagnies, Ewuś:-)

miłej nocki Wszystkim:-)

reklama
Witajcie kobity :tak::tak:

Ja nadal z Kubusiem w brzuchu :yes::yes:.
Antilko:-( ale cosik tam się działo, więc kciukasy trzymam za następny raz:rofl2::rofl2:. Wiara czyni cuda. Będzie dobrze:tak::tak:. A o rozpakowaniu przecież bym Cię powiadomiła:tak:
Ewo, Carioco mamusie co u Was
Vonko witaj :tak:
Wagnies, Leyna, madziujka, monik :-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry