reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam wieczorkiem :-)

Sensi jaki sliczny brzusio :-). Świetnie wyglądasz i niezła z Ciebie laseczka :-D
Tez tak chciałabym wyglądać, a u mnie tyle fałdek się ostatnio pojawiło:zawstydzona/y::-p

Aleczku powodzenia w robieniu badań. Będę trzymać kciuki:tak:

Ewo ale Cię teściowa wyczuła :-D. Super żetrafiłaś na taką fajną wyprzedaż. Sama bym chętnie kupiła fajne spodnie, chociaż mi na razie ciążowe niesą potrzebne:-D. Pewnie mam manie kupowania:-p

A ja właśnie z M wróciliśmy z roweków. Zmachałam się strasznie i niewiem czy jutro będę w stanie się normalnie poruszać:-D. Właśnie odstawiłam antyki i w z wiązku z tym postaram się troche schudnąć. Chciałabym wrócić do wagi z przed roku, czyli muszę schudnąć jakieś 5, 6 kg. :dull: Mam nadzieje że jakoś mi się uda.

Antilka, Carioca, Kajda, Wagnes, Vonka, Maraniko, Leyna i całej reszcie życze miłego wieczorka:-)

Hejka :-)
Dziewczynki, co lekarze przepisują na wywołanie @:confused:Bo u mnie chyba bez tego się nie obejdzie:no:
Ewa rewelacyjne macie te wyprzedaże, spora różnica w cenach:tak:Widzę, że Twoja teściowa też miewa prorocze sny:happy:
Aluś zawsze po gorszych chwilach następują lepsze.Teraz szybciutko zrobicie badanka i ..........:tak::-)
Moniś tylko się nie potłucz na tym rowerku tak, jak ja. Kiedy będziecie mogli ponowić staranka:confused:

Antilko ja kiedyś brałam zastrzyki z progesteronem na wywołanie @, ale może u Ciebie nie trzeba..?;-)
Monik i mi by się przydało zrzucić co nie co, ale teraz to chyba już trochę za późno..:tak: w każdym razie bez antyków łatwiej ,przynajmniej mi było łatwiej, a teraz znowu przybieram..:dry:

dobranoc:-)

Witam, Maraniko pozdrowiona, ona też przesyła pozdrowienia. Na bank jej Wituś będzie po tej stronie brzuszka już w tym tygodniu.

Antilko - lekarze dają duphaston na wywołanie. To o tyle dobre, ze jeśli kobieta jest w ciąży to nie zaszkodzi.

Witam z rana :-)

Antilka ja mam taki swój sposób jak @ nie nadchodzi. Pije wtedy herbatkę z malin z Herbapolu, jakieś 2 x dziennie. Na mnie zawsze to działa, ale to pewnie zależy od organizmu. Dla pewności poszłabym jednak do gina, bo takiej herbatki nie wolno pić jak się jest w pierwszym trymestrze ciąży.
Ja natomiast staranka to już od następnego miesiąca mogę zacząć. Niestety mam takie ogromne obawy, że jeszcze poczekam do jesieni. Nie jestem jeszcze gotowa na staranka.
Sensi ale się trzymasz. A Kubuś to posłuszne dziecko :-D. Jak mama sobie zaplanowała rozdwojenie na weckend tak:-D dzidzia słucha się.

Cześć Kobietki:-)
Sensi czyli jeszcze troszkę poczekamy na Kubę:-)
Monik może spóbuję z tą herbatą:confused:W ciąży nie jestem, bo przecież testy z krwi się nie mylą.
Dziewczynki muszę zmykać, bo obiecałam koleżance, że ją wcześniej zmienię.

reklama
Witajcie 30steczki! Wróciliśmy. Było fajnie, chociaż bardzo jestem zmęczona, z moimi objawami nie było łatwo. A jednak trochę udało nam sie pochodzić, zobaczyć. No i oderwanie pożądane od Lublina.Zaraz poczytam co u Was, a na razie serdecznie pozdrawiam!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry