reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

NAjeczko- nic się nie martw- nie powinno sie pić naparów z liści malin a ta herbatka chyba jest z owoców malin? A nawet gdyby nie to po prostu już jej nie pij.
Sensi- to sie Kubuś trzyma- nie chce jeszcze na ten świat.:-) a jak sie w niedzielę urodzi toż będize leniuszek z niego :tak::tak:
Antilko, Carioca, Leyna,Wagnies,Kajda,Ewa,Oluś i Moniś( bez dostepu do netu) buziaki !!!

A moja torbielka zmniejszyła się o połowę!!!!!to chyba sukces - w 10 dni!!!!

reklama
Anusieńko ja urodziłam się w Niedzielę w Boże Narodzenie :szok::szok::szok:powinnam być leniem do kwadratu:-):-):-)
Torbiel chyba widzi,że jużu Ciebie nie ma gruntu:tak::tak::tak:

Monik ja pije normalnie herbatke malinowa i nic nie odczuwam... ale jakas dziwna jestem... chociaz herbatki z lisci malin nigdy nie probowalam...
Carioca takie herbatki produkuje herbapol i mozna je dostac w sklepach zielarskich i pewnie w aptekach tez...
Anusieńka oby tak dalej to torbiel znieknie zupelnie!!!

Hej Dziewczynki:-)
Muszę Wam się wyżalić:-(
Pamiętacie, jak kiedyś pisałam, że kiepsko się czuję i nie mam na nic siły.
Wtedy wyszły mi podniesione próby wątrobowe i doktor zasugerowała aby zrobić przeciwciała przeciwko żółtaczce C.Wczoraj odebrałam wynik i jest ujemny:-)Jednak nie dawało mi to spokoju, bo skąd to ciągłe zmęczenie:confused:Zrobiłam więc badanie na boreliozę( bo to zmęczenie mi pasowało) i dzisiaj odebrałam dodatni wynik :szok::szok::szok:Nie wiem, co mnie tknęło, bo nie miałam rumienia ani innych typowych objawów i nie przypominam sobie również kleszcza w swoim ciele:baffled:Jutro już mam wizytę w klinice chorób zakaźnych. Najgorsze jest to, że borelioza mogła spowodować moje poronienie:-(A gdybym się nie dowiedziała i zaczęła starać w sierpniu o fasolkę:sick:aż strach myśleć:no:
Ps @ dzisiaj przyszła :tak:
Przepraszam, że tylko o sobie, ale musiałam się wygadać:zawstydzona/y:

Antila wazne ze wiesz co jest grane!!! A rumien nie zawsze wystepuje. To trzymam kciuki jutro... o ktorej idziesz do lekarza? Pewnie czeka Cie jakas kuracja antybiotykowa - bo chyba tym sie leczy borelioze...

Hej Wagnies:-)
Idę na 8 30. Byłam w szoku, że tak szybko- dzisiaj zadzwoniłam a już jutro wizyta.
Z tego, co wiem to leczy się antybiotykami tylko bardzo długo:-(A ja tak marzyłam o wiosennym dzieciaczku:sorry2:

Antila no wlasnie przed chwila przeczytlama ze leczy sie to dzaidostwo kilka miesiecy a nawet lat:szok::szok::frown::no2: Boze ... mam nadzieje ze u Ciebie leczenie pojdzie szybciutko! Daj znac jak wrocisz od lekarza.

Antilko, spokojnie, moja tesciowa miala 3 ukaszenia kleszcza i miala jedna kuracje antybiotykowa, nie trwalo to wcale dlugo! a kolezance bedac w ciazy wyszedl duzy rumien i okazalao sie ze to bolerioza i tez musiala brac antybiotyki, ale z dzieciatkiem wszystko dobrze bylo:) jest zdrowiutkie:tak:
jestem pewna, ze raz dwa i bedzie po sprawie, jeden cykl odczekasz i bedziecie mogli wrocic do staranek:) spokojnie:)
pozdrawiam!
swoja droga paskudztwo straszne z tych kleszczy... a niech je:angry:

reklama
Antilko kurczę, smutno, że coś takiego sie przypałętało. Ale dobrze, że odkryte i wierzę, że będzie szybko wyleczone! :tak:Napisz co lekarz powiedział. Uściski ciepłe!
Leyna a jaki Ty masz zawód? Jeśli pisałaś, wybacz, ale przoczyłam chyba.:zawstydzona/y:
Wagnies to się wyspałaś! I bardzo dobrze! W Kazimierzu fajnie, trochę przeszkadzły mi niektóre objawy,a le i tak było OK.
Carioca czytałam, ze są takie ćiwczenia, które pomagają dziecku ułożyć się główką w dół, słyszałaś o tym?
Anusieńko świetnie, ze torbielka sie zmniejszyła! Teraz już nie ma szans!:tak:
Kajduś hej! Rzadko tu zaglądasz, co słychać?
Co do herbatki, to moja jest z owoców malin. Ale może będę z nią ostrożna, skoro jest podejrzana.:-) Dziś przez pół dnia byłam jakaś nerwowa i rozdrażniona bez wyraźnej przyczyny. A po południu pogoda ducha mi wróciła i energia. Może to hormony, tak podejrzewam, ale tą pierwszą połowę dnia to wytrzymać ze sobą nie mogłam. I współczułam mężowi i kotu.:no:
Słonko wychodzi zza chmur, a cały dzień był pochmurny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry