reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Antilko- najwazniejsze,ze juz wiesz o tym i teraz szybko sie wyleczysz i bedzie dobrze... moze nawet zalapiesz sie na wiosennego maluszka,a jak nie to letniego ;-):tak::-) glowa do gory i wszystko bedzie dobrze!
Najko- sennosc mnie dopadla na calego... i wysypalo mnie niczym nastolatke na dekoldzie... i powoli zaczynam miec lekkie nudnosci ale pewnie juz niedlugo cos czuje bede sie zaprzyjazniac buziowo z panem kibelkiem..... co do zakupow to wczoraj jeszcze dokupilam jeans'y i jedna pare eleganckich spodni i kilka fajnych t-shit'ow, zaloze na nie sweter i bedzie mi cieplo,no i jeden sweterek oraz krem na rozstepy i juz zaczelam sie nim smarowac... jak dla mnie to cudo troche smierdzi,ale to co nie smierdzialo kosztowalo $20 a moj $ 6.90 wiec moge nos ciut na kilka minut zatykac,bo po paru minuach juz nie ma zapachu... przymierzalam tez biustonosz,bo kobitka w sklepie mi powiedziala,ze najwyzszy czas zaopatrzyc sie w porzadny biustonosz dla ciezarnej... przymierzylam ale nie kupilam,bo nie lubie tego typu co mi pokazala ( ma wypelnione miseczki) i kosztowal fortune $45... na razie moje sie sprawdzaja wiec odloze ten zakupy na pozniej... a ubrania to tylko dlatego kupilam,ze trafilam na super przecene 50% mniej od juz przecenionego towaru,wiec warto bylo.... ale jak sobie poprzymierzalam jeszcze raz w domku,to tak fajnie wygladam :-D:-D,bo ja do chudzizn nie naleze... tluszczyku od zawsze ciut a nawet ciut wiecej.... ale jeszcze poczekam z ubieraniem sie a la ciazowo chociaz do konca pierwszego trymestru...
Leyna- wspolczuje takich nieregularnych cykli... u mnie zawsze od samego poczatku byly regularne jak w zegarku... tez dziwne,ze po ciazy ci sie nieuregulowaly, bo duzo czytalam i slyszalam,ze wlasnie po ciazy wszystko jest lepiej...cykl sie reguluje i jest mniej lub wcale bolesny...
Wagnies- czuje sie ciagle w miare dobrze nieliczac kilku mniejszych dolegliwosci... tak na codzien to troche jeszcze zapominam,ze jestem w ciazy i mysle,ze sie to zmieni jak zacznie byc widac,choc przy moim tluszczyku to pewnie bedzie widac wiecej tluszczyku ;-):-D:-D:-D spie jak najeta, a njagorzej jak sie poloze na kanapie przed tv - murowana 30 minutowa drzemka z pobutka w srodku na siusiu...
Sensi- to dobrz,ze nie boisz sie porodu... ja szczerze mowiac troche tak... wiem,ze bede rodzic naturalnie z zoo, jak juz przyjade do szpitala to poprosze o wklucie igly do zoo jeszcze za wczasu,zeby pozniej nie okazalo sie,ze za pozno....:-D:-D a co do cc u zwierzakow to jakos tak glupio ale nigdy mi przez mysl nie przeszlo,ze sie je wykonuje....
Carioca- mnie lekarz mowila tylko o niepiciu zielonej herbaty i bezkofeinowej kawy... powiedziala,ze jedna dwie filizanki kawy normalnej nie zaszkodza,a co do bezkofeinowej to ona nie ma do nich zaufania bo nie wiadomo jak one byly odkofeinowane.... mam nadzieje,ze Stas jeszcze sie poprzekreca kilka razy,ale niechby sie ulozyl prawidlowo... juz nie moge sie doczekac jak to jest czuc malucha ruszajacego sie we mnie... albo jak ma czkwawke...
Anusienka- brawo dla zmniejszajacej sie torbieli! niech jeszcze calkiem sie wchlonie!
Novaczka- co u ciebie slychac? mam nadzieje,ze twoja nieobecnosc to urlopowa ...
a reszte 30-tek pozdrawiam...

reklama
Antilko - ale może uda się szybciutko wyleczyć! A najważniejsze, że wiesz co Ci dolega.

Ewo - czemu nie można zielonej herbaty :szok: ??

A mnie dziś spuchły dłonie :sick: ale w piątek idę do gina, zobaczymy co mi powie.

Antilko- juz niedlugo i ty bedziesz je robic razem z Wagnies,Vonka,Kajda,Monik i Madziujka.... nawet sie nie obejrrzymy kiedy :tak:... poprosimy Najke o przeniesienie bocka tutaj z fotkowego i zagonimy go do roboty,coby zdazyl przed zima ;-):tak::-D:-)

reklama
Kochane!!!
Dostalam przed chwila sms'a od Sensi:
Po 4 zaczely odchodzic mi wody. Jestem na porodowce. Rozwarcie dopiero na 2 palce - ale skurcze podobno ladne. Mam lezec do porodu.

To nasza Sensi bedzie dzis tulic Kubusia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry