reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Antilko ja też mam nadzieje że nie będziesz musiała czekać aż rok na staranka. Może okaże się że to jakaś pomyłka? A skoro nie masz typowych objawów to miejmy nadzieje że to bardzo wczesny etap choroby i da się to szybko wyleczyć.
Jak by co to od października zaczynam staranka (o ile będzie nadal wszystko ok) i może będziesz mogła się przyłączyć???;-):-D

reklama
Carioca to dziadostwo bierze się od kleszcza, ale ja sobie nie przypominam abym miała:baffled:Może mnie dziabnął, odpadł i śladu nie pozostawił:confused:
Wagnies nie pomyślałam o tym, czy odpłatnie nie da się badań w ichniejszym laboratorium zrobić:baffled:Poczekam do wtorku trudno:-(Masz może wieści od Sensi???
Monik chętnie dołączyłabym się w październiku:tak:

Antila telefon caly czas milczy... a nosze go w kieszeni i caly czas sprawdzam!!! Pewnie bidulka sie meczy...to juz 6 godzin odkad dostalam od Niej sms'a... jak tylko cos napisze to zaraz Wam dam znac!

Sensi mam nadzieję, że już jesteś po wszystkim i tulisz Kubusia :-)

Maraniko gratuluję synka :-)

Antila a to cholerstwo Ci sie przypałętało :szok::no::baffled: trzymam kciuki, żeby szybko się udało wyleczyć :-)

Najka nie pisałam co robię :tak: pracuję w wydawnictwie jako... hmm... w sumie jako osoba od wszystkiego: sekretarz redakcji, fakturzystka, windykatorka itd

Ewa ja też myślałam, że po ciąży wszystko mi się unormuje jakoś... zresztą, zobaczymy, to dopiero 3 @ po porodzie, więc jest jeszcze szansa :tak:
a co do stanika... moja rada jest taka, abyś nie kupowała teraz, jeśli te, co masz są dobre, bo biust rośnie wraz z ciążą. a po porodzie, jak się cycki mlekiem wypełnią jest jeszcze inny. ja kupiłam stanik taki do karmienia przed porodem, ale jak urodziłam to się okazał za mały i Sz musiał biec do bieliźniarskiego kupować nowy ;-)

Wagnies mininiebo robi śliczne rzeczy, tylko czemu takie drogie :no:

kochane 30-tki pozdrawiam i życzę miłego dnia :-)

Maraniko- Gratulacje!
Sensi- miej lekki porod !
Antilko- moze rzeczywiscie jakis blad w wynikach i zmeczona jestes tylko upalami.... w kazdym badz razie mam nadzieje,ze szybko sie dowiesz co i jak... a swoja droga to krew powinni pobierac codziennie a nie raz w tygodniu.... co to za klinika!
Najka-och to same atrakcje jeszcze przede mna! ;-):-D:-D
Carioca- a jak ty sie czujesz?
Wagnies-zaraz wejde na stronke co wstawilas...
Monik- wstawiaj bociany! potrzebne tutaj!:tak::-D:-D
30-tki milego dnia!
ja wpadne pozniej jak Joe pojdzie do pracy,bo on okupuje kompa przed 14-ta.....

Leyna-oni tu robia dwa razy pieniadze! najpierw polecaja stanik ciazowy,a pozniej po porodzie do karmienia inny.... ja musze kupic ze dwa staniki,ale kupie zwykle jak zawsze,bo te $45 to troche duzo jest w tej chwili dla mnie szczegolnie,ze nie pracuje...

WIELKIE GRATULACJE dla MARANIKO!!!!!

A obawiam sie ze Sensi jeszcze sie meczy...:-(

Leyna ja sie zakochalam w tych ubrankach... oj jak bedziemy miec dziecko to chyba duzo bedziemy musieli zarobic na ubranka :-(
Ewa Ty jestes zdolniacha wiec pewnie sama szyjesz takie ladne ciuszki!!! Moze jakis wzorek podgladniesz z tej strony...

reklama
Maraniko bardzo bardzo gratuluję dzidziusia :-):-):-)

Bardzo chciałam zrobić dzisiaj to zdjęcie boćkowi ale mi się nie udało:crazy:
Może jutro dam rade mu pstryknąć fotkę:sorry2:

Dzisiaj wielkie święto tutaj mamy :-):-):-) będą dwa dzidziusie:-D:-D:-D
Ale poczekajmy jeszcze na wieści od Sensi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry