reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Co za dzień!:-)
Maraniko gratulacje!!!
Sensi pewnie też dziś, trzymam kciuki.
Antilko może to faktycznie pomyłka, skoro nie masz objawów typowych? A poza tym kleszcz musi siedzić dłuższy czas w ciele, żeby doszło do zakażenia.:confused: Może uda się przyspieszyć wynik, żebyś jak najszybciej wiedziała...
Ewo :-)! Z tymi atrakcjami to nie wiadomo, które dopadną!:-D Męcząca jest też nadwrażliwość na zapachy, to mam stale i niektóre rzeczy nie do przejścia. Musieliśmy zmienić płyn do mycia naczyń, a antyperspirant zmieniłam na bezzapachowy. Żadne perfumy dotychczasowe nie przejdą. Myslę o poszukaniu jakiejś delikatnej wody toaletowej.A poza tym szybko będę musiała o nowym staniku pomyśleć, teraz jeszcze dwa na siebie wciskam, ale pewnie niedługo.
Wagnies ubranka przepiękne, ale ceny!!!
Leyna czyli pewnie duzo roboty!
Monik może jutro boćka upolujesz!:-)
Carioca jak ręce dzisiaj?
Pozdrowionka dla Wszystkich!

reklama
maraniko, gratulacje ogromne! niech synek zdrowo sie chowa i bedzie dla was prawdziwa radoscia!!
a jednak Tymonek, a mial byc chyba Witus??;-)

anusienko, z okazji imienin zycze ci wielu chwil radosci i szczescia, siły, wytrwałosci i nadziei:) i jak najwiecej pieknej milosci:tak:

ja dzis wymeczona, po imprezce imieninowej, do tego ból małpowy, ale co tam....
2 sierpnia mam wizyte u nowego lekarza, jutro maz sie bada ponownie... ciekawe jakie wyniki beda, mam nadzieje, ze lepsze:tak:
pozdrawiam was wszystkie cieplo:)
no i ciekawe jak tam Sensi, na pewno juz tuli swoejgo Kubusia:tak:

Przepraszam Was kobitki ale dopiero teraz wrocilam do domu... o 20 dostalam sms'a od Sensi:
o godz. 15.18 urodzil sie Kubus: 3750g, 57 cm, porod naturalny bez znieczulenia od odejscia wod 11 godzin.

Mial to wstrawic moj maz zaraz jak przyszedl sms ale nie slyszal jak telefon zapikal....:-(:angry:

Sensi dużo zdrówka dal Ciebie Kubusia no i mężusia :-):-D:-):-D

Wczoraj byłam na basenie (pierwszy raz od operacji) i tak się wymordowała że jeszcze dzisiaj co niektóre mięśnie czuje ;-). Ale było super. Przy okazji zobaczyłam na ulotce że jest prowadzony Aqua aerobik, i chyba się zapiszę na niego:tak:. Bardzo chce schudnąć i myślę że takie lekkie ćwiczenia będą dla mnie odpowiednie.
Kajda trzymam kciuki za dobre wyniki:-)
Najeczko coś dzisiaj sie nie pokazuje ten bociek, mam nadzieje że sie nie wystraszył i że jaszcze przyleci :blink:

Miłego dnie drogie trzydziesteczki :-)

Sensi konkretny chłopak z Kubusia się urodził :-) dużo zdrówka dla Was :-)

Anusieńko mam nadzieję, że ta torbiel już wkrótce całkiem zniknie :tak:

Ewa na ciąży i dzieciach kręci się niezły biznes, bo przecież każda matka (patologii nie liczę) chce dla siebie i dla dziecka jak najlepiej, więc sprzedawcy żerują na tej chęci i często jej niewiedzy :no: Co do stanika to ja uważam, że na czas ciąży jak najbardziej zwykły może być, tylko w odpowiednim rozmiarze. Ja często posiłkowałam się takimi przedłużkami do obwodu, żeby nie kupować nowego i nie wydawać niepotrzebnie pieniędzy. Z kolei staniki do karmienia z odpinanymi miseczkami uważam za rewelację i warte kupienia.

Najka no pracy dużo...., choć jak nie ma szefa to trochę mniej ;-) Od stycznia czeka mnie nowe wyzwanie - będzie trudniej, ale bardziej rozwojowo i może ciut lepiej płatne. Dlatego przełożyliśmy z mężem starania o drugie dziecko na "za rok".
A do zapachów w ciąży to miałam tak samo. Byle jaki perfum, nawet nie u mnie, powodował odruchy wymiotne. Jak leżałam po terminie w szpitalu to miałam taką babkę w pokoju, która spsikiwała się Chanel nr5 kilka razy dziennie :shocked2: I to nie tylko na szyi, ale i nadgarstki i pachy i inne części ciała. I tak po każdym prysznicu, a brała ich kilka w ciągu dnia. Myślałam, że się uduszę... W ciągu kilku dni "wyszło" jej z pół buteleczki...

Wagnies a może wygrasz w totolotka i na ubranka z mininiebo będzie kasiora? :tak:

Monik na Aquaaerobik też bym sobie poszła... zwłaszcza, że to by nie obciążało moich kolan... tylko skąd wziąć pieniądze :confused:

uściski 30-tki :tak:

Sensi - gratulacje, Kuba faktycznie facet fest.

Ewo - nie radzę teraz kupować staników do karmienia, bo przy pokarmie nie przewidzisz teraz jaki będzie potrzebny Ci rozmiar.

Leyna - to gratulacje z okazji awansu!

Miłego dnia 30tki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry