Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Co za dzień!:-)
Maraniko gratulacje!!!
Sensi pewnie też dziś, trzymam kciuki.
Antilko może to faktycznie pomyłka, skoro nie masz objawów typowych? A poza tym kleszcz musi siedzić dłuższy czas w ciele, żeby doszło do zakażenia.
Może uda się przyspieszyć wynik, żebyś jak najszybciej wiedziała...
Ewo :-)! Z tymi atrakcjami to nie wiadomo, które dopadną!
Męcząca jest też nadwrażliwość na zapachy, to mam stale i niektóre rzeczy nie do przejścia. Musieliśmy zmienić płyn do mycia naczyń, a antyperspirant zmieniłam na bezzapachowy. Żadne perfumy dotychczasowe nie przejdą. Myslę o poszukaniu jakiejś delikatnej wody toaletowej.A poza tym szybko będę musiała o nowym staniku pomyśleć, teraz jeszcze dwa na siebie wciskam, ale pewnie niedługo.
Wagnies ubranka przepiękne, ale ceny!!!
Leyna czyli pewnie duzo roboty!
Monik może jutro boćka upolujesz!:-)
Carioca jak ręce dzisiaj?
Pozdrowionka dla Wszystkich!
Maraniko gratulacje!!!
Sensi pewnie też dziś, trzymam kciuki.
Antilko może to faktycznie pomyłka, skoro nie masz objawów typowych? A poza tym kleszcz musi siedzić dłuższy czas w ciele, żeby doszło do zakażenia.
Może uda się przyspieszyć wynik, żebyś jak najszybciej wiedziała...Ewo :-)! Z tymi atrakcjami to nie wiadomo, które dopadną!
Męcząca jest też nadwrażliwość na zapachy, to mam stale i niektóre rzeczy nie do przejścia. Musieliśmy zmienić płyn do mycia naczyń, a antyperspirant zmieniłam na bezzapachowy. Żadne perfumy dotychczasowe nie przejdą. Myslę o poszukaniu jakiejś delikatnej wody toaletowej.A poza tym szybko będę musiała o nowym staniku pomyśleć, teraz jeszcze dwa na siebie wciskam, ale pewnie niedługo.Wagnies ubranka przepiękne, ale ceny!!!
Leyna czyli pewnie duzo roboty!
Monik może jutro boćka upolujesz!:-)
Carioca jak ręce dzisiaj?
Pozdrowionka dla Wszystkich!

Co do stanika to ja uważam, że na czas ciąży jak najbardziej zwykły może być, tylko w odpowiednim rozmiarze. Ja często posiłkowałam się takimi przedłużkami do obwodu, żeby nie kupować nowego i nie wydawać niepotrzebnie pieniędzy. Z kolei staniki do karmienia z odpinanymi miseczkami uważam za rewelację i warte kupienia.
I to nie tylko na szyi, ale i nadgarstki i pachy i inne części ciała. I tak po każdym prysznicu, a brała ich kilka w ciągu dnia. Myślałam, że się uduszę... W ciągu kilku dni "wyszło" jej z pół buteleczki...