reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

anusienko, z okazji imienin zycze ci wielu chwil radosci i szczescia, siły, wytrwałosci i nadziei:) i jak najwiecej pieknej milosci:tak:

Dziekuję Kajduś- Anulko!!
Ja życzenia składałam wczoraj na ogólnym dla Ciebie.

Mam nadzieję ,ze badania męża polepszą się - i może trzeba uderzyć do jakiejś profesjonalnej kliniki ?

Sensi- ogromne gratulacje dla Was i witamy Kubusia!!!!!!

reklama
Sensi, gratulacje!!! duzo zdrowka dla was:) radosci z odkrywania siebie nawzajem!!

anus, dzieki za zainteresowanie:)wyniki meza poprawily sie, ale nadal sa ponizej norm (plemnikow typu A -10%, B-15% , a powinno byc A+B >50%, ale jest lepiej, ostatnio A w ogole nie bylo)
2 sierpnia tak jak pisalam idziemy do nowego lekarza, polecony spec. od leczenia nieplodnosci, pozytywne opinie o nim slyszalam, zobaczymy co powie:tak:

miłego dnia wszytskim! mi dzis głowa pęka i brzuch boli!!!!

no i gdzie jest
moniolek????

Sensi gratulacje syneczka!!!

Anusieńko spóżnione, ale szczere wielu pięknych dni, pokonania wszelkich przeszkód na drodze do szczęścia i spełnienia pragnień!:-)

Monik jeszcze przyleci!;-)A aqua aerobik to fajna sprawa - faktycznie mniej obciążający i przyjemniejszy od zwykłego. Ja miałam kiedyś ćwiczonka w wodzie na podreperowanie kręgosłupa i bardzo mile to wspominam!
Leyna to fajnie, że jakieś wyzwanie nowe w pracy sie szykuje, potrzebne jest to co jakiś czas, bardziej chce sie pracować!:tak:To straszne z tą panią w szpitalu, taka dawka, wyobrażam sobie jak sie męczyłaś!:sick:
Kajduś to dobrze, że już niedługo do tego lekarza sie wybieracie. No i niech ta wredotka tak Cie nie męczy!
Pozdrowionka dla Wszystkich!

witajcie:-)
Sensi i Maraniko gratulacje dla Was!!! witamy dzielnych chłopców na świecie:-)
Kajduś spóźnione, ale szczere życzenia Imieninowe:-) trzymaj się dzielnie! i pamiętaj, że tu często się tak zdarzało, że nowy lekarz już nie był potrzebny..:tak:
Antilko mam nadzieję, że to jednak nie bolerioza..trzymaj się! ściskam mocno!
Najeczko, Ewuś, Carioca, Leyna, Monik , Wagnies uściski:-)

miłego weekendu dla Wszystkich:-)

Strasznie mi ciężko:-(:-(:-(Od jutra końskie dawki antybiotyku minimum przez 6 tygodni.Mam się liczyć z ostrym nasileniem objawów i bólem:no:Potem może kolejny antybiotyk i tak w kółko chyba, że wydarzy się cud.Zrobiłam dodatkowe badania( 200zł mniej w portfelu) plus 4 opakowania antybiotyku i probiotyki ( kolejne 200).A miało być tak pięknie..........

witajcie moje drogie...
jakos nie mam werwy do pisania... w ogole dzisiaj sie jakos dziwnie czuje, jestem zmeczona ( nie wiem nawet po czym), jest mi niedobrze i ogolnie jakos tak smutnawo... poza tym rodzice Joe dzis dzwonili i nam zaproponowali,zebysmy przyjechali w drugiej polowie sierpnia do Portugalii, oni nam zaplaca za bilety... i tu mam pytanie czy ja moge leciec? lot bedzie trwal ok 7-8 godzin a ja bede w 8 -10 tc... czy moze zostac w domu? no i wiem,ze jego rodzicom bardzo zalezy zeby Joe przyjechal,bo biedaczek nie byl w Portugalii juz dwa lata... sorry za sarkazm,ale Joe to duzy juz chlopczyk i na prawde nie musi widywac rodziny co roku... tymbardziej,ze najblizsza - rodzice i siostra mieszkaja w Kanadzie... ale mniejsza o to... zastanawiam sie czy nie zaproponowac,jesli ja nie bede mogla leciec,zeby polecial sam.... na poczatku wlasnie ojciec jego taka wersje podal - co mnie bardzo ubodlo ( to bylo zanim wiedzialam,ze jestem w ciazy) ,bo moi rodzice nigdy nie pytaja czy ja przyjezdzam tylko czy wy... zawsze biora Joe pod uwage...
nawet nie umiem zebrac mysli,zeby logicznie pisac.....
a w przyszly weekend jedziemy z Joe do Montrealu... juz chyba zarezerwowal hotel... i cos mi sie wydaje,ze wroce z pierscionkiem na palcu ;-).... no ale nie wiem na pewno :-D:-D...
tez mnie moje kochanie pogania zebym znalazla prace,a mi sie tak nie chce i nie bardzo wiem czego szukac....
Monik- bocki na pewno wroca...
Kajdus- jeszcze raz wszystkiego naj i powodzenia 2 sierpnia!
Anusienko- serdeczne zyczenia i spelnienia marzen!
Carioca- mnie sprzedawczyni nie polecala biustonoszy do karmienia tylko ciazowe,niby z lepszym support ( nie moge znalezc odpowiednika po polsku)... ale ja pozostane przy moich,bo sa porzadne i z racji,ze nosze miseczke C a czasami nawet D to juz dawno nauczylam sie,ze musza dobrze byc wyprofilowane,bo inaczej wygladaja super tylko w jednej pozycji.... do karmienia to chyba jeden sobie sprawie tuz przed porodem a ze dwa trzy wiecej po jak juz mi sie rozmiar uksztaltuje...
Leyna- toz to wszedzie wykorzystuja niewiedze i niedoswiadczenie mlodych matek wmawiajac,ze wszystko nam potrzebne.... nie mam nic przeciwko milym sprzedawcom,ktorzy potrafia wyczuc moje potrzeby,ale jak tylko widze,ze staraja mi sie cos wcisnac na sile z anielskim usmiechem to na szczescie najczesciej umiem powiedziec nie...
Wagnies- juz sobie popatrzylam na te ubranka i rzeczywiscie fajne,ale ceny to nawet jak dla mnie to wysokie... podaje link do super czasopisma z wykrojami dla szyjacych : Ottobre Design co lubie w tym wydawnictwie to mozna sobie kliknac na numer magazynu i obejrzec wszystkie modele i kupic tylko ten magazyn,ktory nam sie podoba i z ktorego mozemy skorzystac.... mam numery 1/2004 do 4/2004 i 2/2005 i 3/2005 wiec jesli ktoras by chciala wykroj dajcie znac....
Antilko- tak mi przykro,ze tyle musisz teraz przecierpiec.... jednak szybko sie wykurujesz i bedzie dobrze!
Reszte 30-tek pozdrawiam!

Antilko przytulenia przesyłam, przykro bardzo, że musisz to przechodzić, ale trzeba wierzyć, że leczenie szybko zadziała!

Aluś :-)
Ewo to szykują sie romantyczne zaręczyny!:-)Co do podróży samolotem, to słyszałam, że w pierwszym trymestrze są niewskazane, ale dopytaj lepiej. Moja koleżanka leciała będąc w 7 tygodniu (nie wiedziała, że jest w ciąży) i bardzo cierpiała, non stop w łazience (i tego samego dnia test ciażowy zrobiła:)). Ale to pewnie nie jest reguła.
Dobrej nocy 30steczki!

reklama
Antilko trzymaj się Kochana! musisz być dobrej myśli, że leczenie okaże się skuteczne! dużo siły Ci życzę! jesteś przecież taka dzielna!:tak: ściskam Cię mocno!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry