reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Antilko hura!!! Kreska wyraźniejsza od mojej na pierwszych testach! Tak sie cieszę!:-)Rozumiem, że chcesz się upewnić, ja też nie wierzyłam na początku! Serdeczne uściski! We wtorek tu wpadnę z oficjalnymi już gratulacjami.
To jeszcze raz dobrej nocki Wszystkim!:-)

reklama
Ewa super ze znalazlas przyjazna dusze i bedziesz miala z kim dzielic sie swoimi radosciami i smutkami!!! A wiesz ... ja sie tak zastanawiam czy jak bede w ciazy to bede umiala opanowac sie w zakpuach ciuszkow dzieciowych... prawie wszystkie sa tak sliczne ze nie bede wiedziala co kupic a co nie - nie bede potrafila odmowic sobie...
Kajda oj znam ten bol powrotu do pracy po urlopie! Ale dasz rade! Ja sobie zawsze w takich chwilach powtarzam: co nas nie zabije to naz wzmocni ;-)
Najka to milego pobytu w Kazimierzu, obys w pelni wypoczela!!!
Carioca pozdrow Maranikoi zycz Jej szybkiego rozpakowania!!!

A ja wyszlam przed chwila spod zimnego prysznica - ale ulga! A i mezus zadowolony....;-)

Dzięki dziewczyny, zaraz napiszę smska do Maraniko i przekażę pozdrowienia :-)

Antiko - a dlaczego Twojemu ma być przykro? nie wkręcaj się negatywnie, chociaż świetnie rozumiem Twój strach. Kreska jest jak się patrzy, blada, bo początek, ale jest :-) Życzę Ci dziś spokojnej, przespanej nocki, spokoju ducha przez weekend i dużo zdrówka na najbliższe 8 miesięcy :-)

Ewuniu - specjalnie dla Ciebie, jak tylko już dostanę zakupione na allegro ciuszki, popiorę wszystko i poprasuję, to porobię zdjęcia i wstawię :-) A właśnie dokonałam zakupu brakujących ciuszków - bez szaleństw - jedynie wymagane minimu. A teraz jeśli coś mi wpadnie w oko, to sobie ewentualnie pozwolę, w każdym razie mam spokój ducha, ze dziecina będzie miała być w co ubrana w szpitalu. A teraz zaczynam robić zakupy nieubrankowe - moje do szpitala oraz preparaty do pielęgnacji maluszka.

Antilka - dokładnie na takim samym teście potwierdziłam swoją ciążę, ale moja kreska była bledsza. W tym samym dniu najpierw zrobiłam taki płytkowy. Nic nie wyszło, więc się nie przejęłam, pojechałam na basen i na trening sportowy, gdzie jak nigdy w życiu poszła mi krew z nosa. Intuicja nie dawała spokoju, kupiłam więc taki test jak twój i wieczorem wyszła taka bladocha, że też nic nikomu nie mówiłam. Dopiero jak się @ nie pojawiała na kolejnym płytkowym wyszły takie grube krechy, że aż przestraszyłam się. Następnego dnia beta HCG pokazała 2-3 tydzień.

Tak więc czekamy chwilkę i w poniedziałek-wtorek szykują się oficjalne gratulacje. Zaraziłaś się Kochana jak nic. Buziaki.:tak:

Antilko, hmmm... nadal nie ma @, niew wiadomo kiedy byla owu, a test moze po prostu nie pokazac 2 kreseczki.... poczekaj moze do poniedzialku i powtorz jeszcze raz, albo dla pewnosci idz na bete. sciskam mocno!
co do inseminacji, to odpada, gdyz odbywa sie to poza aktem plciowym i wiem, ze Kosciol sie na to nie godzi, wiec dlatego mam watpliwosci...

wczoraj bylismy na smiesznym filmie Gang dzikich wieprzy - usmialam sie, hihi, a potem na miescie cos zjesc, bylo bardzo milusio, humor mi sie zdecydowanie poprawil. a dzisiaj jedziemy do moch rodzicow, odwiedzic tez tate, ktory mial operacje i lezy w szpitalu. I chyba zobacze sie z dawno nie widziana kolezanka ze szkoly:tak:
milego weekendu zycze, buziaki!
moniolku, odezwij sie!

Dziewczynki wszystko powiedziałam mojemu M.Śmiał sie ze mnie, że głupol jestem i zastanawiał się od wczoraj , co kombinuję:-D
Postanowiliśmy zrobić dzisiaj betę, zwłaszcza, że mam wyznaczony termin tomografii komputerowej zatok i trzaba ją ewentualnie odwołać.
Wyniki będą za dwie godzinki.
Mam przeczucie, że to fałszywy alarm, nie wiem czamu, ale tak czuję:baffled:

reklama
Dzięki dziewczynki, ale jeszcze nie tym razem. Beta hcg <1:-(
A swoją drogą to chyba powinnam złożyc reklamację na ten test sikany:unibrow:
Pozostaje teraz czekać na @ i od sierpnia brać się do roboty:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry