reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Nie mam w tym doświadczenia ;-);-) ale nastroje mam jakieś takie przedporodowe:-D:-D wszystko mnie drażni- przed chwilą gotowa byłam rozszarpać pana, który przyszedł do mnie po poradę w sprawie produkcji miodu:shocked2::shocked2::shocked2:Nie poznaję siebie-ja zawsze kompetentna, chętna do oświecania innych zamieniam się w zgreda:shocked2::shocked2:.

reklama
Witajcie rano!
Wczoraj trochę kiepsko się czułam. Jutro rano jedziemy na 4 dni do Kazimierza, więc mam nadzieję, że będzie lepiej i trochę z wyjazdu skorzystam! Będziemy mieszkać dosyć blisko Wisły, nowe miejsce. Chciałabym żebyśmy połazili trochę. Zobaczymy ile fasoleczka pozwoli.:-)
Vonko kochana jak sie cieszę, że napisałaś nam coś! :tak:Dziękuję bardzo za gratulacje! Jak u Ciebie? Wyjeżdżacie gdzieś?
Aluś wiem, ze problemy w rodzinie mogą byc bardzo trudne, a jak nie mamy na to wpływu tym bardziej. Trzymaj sie kochana, mam nadzieję, że rozwiążą się niedługo!
Carioca szkoda, że nie możecie wyjechać.:-(W sumie po ślubie powinni dać mężowi chociaz kilka dni wolnego!
Wagnies jak córeczka Twojego znajomego?
A ja na szczęście z "kibelkiem się nie ściskam":-), bo mam tylko mdłości, nie wymioty. I może tak zostanie!
Ewo świetnie, że migrena sobie poszła, chociaz warto wiedzieć jak postępować w takim przypadku, dzwoniłaś do lekarza?
Antilko jak wolne dni spędzasz? A z testowankiem jak chcesz, jak miałaś dłuższe cykle to faktycznie możesz dłużej poczekać, a my z Tobą poczekamy.:-)
Sensi jak dobrze, że dzisiaj grzecznie przy biurku zostałaś, będziemy spokojniejsze!:tak:Mocno kciuki trzymam, coś mi się wydaje, ze do następnego weekendu nie doczeka Kubuś w brzuszku!
Leyna Kajda i inne 30steczki miłego dzionka!

dzień dobry dziewczyny :tak:

ja ciagle w formie paczuszki :-):-) ale dzisiaj rano mój dowcipny śluzik był lekko różowy:szok: więc szyjka zaczyna pracę:szok: Dziś chyba odpuszczę sobie wyjazdy-zajmę się pracą biurowo-porządkową (muszę w końcu zostawić swoje biureczko w porządku, żeby szuflady nie zaczęły żyć własnym życiem:happy::happy::happy:w czasie mojej nioeobecności).

Sensi to jest bardzo dobra myśl, żeby zostać w biurze :tak: i nie bój nic, z Kubusiem jest wszystko w porządku :tak: a gdyby to miał być TEN weekend, to życzę ci, aby poszło szybko i w miarę bezboleśnie :tak:

smutki odganiam precz :tak:
ściskam Was wszystkie i uciekam do pracy - miłego dnia i weekendu :tak:

Witajcie Kochane:-)
Sensi czy ktoś ma przejąć Twoje obowiązki w pracy?
Wagnies ja dzisiaj mam wolne, więc weekend zaczął mi się wczoraj:-DByłyśmy z przyjaciółką na pizzy.
Najeczko przed chwilką wyszedł pan mierzący mi okna:-)Może wreszcie zmienimy te stare, które mają szczeliny wielkości dłoni:-DKurczę tylko przydałoby się napaść na bank:baffled:Troszkę nas te remonty, kuchni, łazienki i aktualnie sypialni ogołociły:szok:
Aluś ściskam Cię i mam nadzieję, że kłopoty niebawem znikną:tak:

Teraz najważniejsze- ponieważ wczoraj zaczęły mnie boleć piersi stwierdziłam, że zrobię test( miałam go w domu). Wieczorkiem nasiusiałam i wyszła bledziutka druga kreseczka. Dzisiaj rano pobiegłam więc do apteki po drugi trzymając nocny mocz w pęcherzu:-D powtórzyłam teścik i tylko jedna krecha nawet cienia drugiej:no:Zastanawiam się co jest grane:confused:Testy były różnych firm.

Antila :-), przepraszam że sie wcinam na Wasz wątek, ale nie moglam sie powstrzymać od komentarza :-) Jesli testy sa różnych firm to może maja też inną czułość na hormon, może wybierz sie na betę.
Ale byloby cudnie gdyby Ci sie udało. Trzymam mocno kciuki i czekam na Ciebie na marcóweczkach.
Ściskam!

Mam jest tak:
wczorajszy czułość od 10mlU/L
dzisiejszy czułość od 25 mIU/L
Jak tylko wróci mój M to zrobię zdjęcie tego teściku i powiecie mi, czy widzicie tę kreseczkę, bo może mam halucynacje:confused::-D

reklama
Mam jest tak:
wczorajszy czułość od 10mlU/L
dzisiejszy czułość od 25 mIU/L
Jak tylko wróci mój M to zrobię zdjęcie tego teściku i powiecie mi, czy widzicie tę kreseczkę, bo może mam halucynacje:confused::-D

Antila no widzisz :-) test testowi nierówny :tak:
czyżby to niezabezpieczone przytulanko w 25 dc było owocne? trzymam gorąco kciuki i chętnie obejrzę teścik :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry