młody śpi, mam chwilę dla siebie, więc wpadłam poczytać co u Was
dzięki wielkie za życzenia :-) a skąd wiedziałyście, że mam urodziny

Kajda miłego wypoczynku
Wagnies ale to chyba dobrze, że @ była mało bolesna, prawda?
Novaczka bardzo ładny konik morski
U mnie na urlopie wcale nie tak fajnie

Nigdzie nie wyjeżdżamy, bo mieli przyjechać do nas teściowie i w planach było urządzenie roczku Piotrusia. W sobotę w nocy zmarł dziadek Sz no i się pokomplikowało trochę :-( Sz jedzie na pogrzeb do Krakowa i pewnie wróci z rodzicami, ale jeszcze nie wiadomo kiedy pogrzeb. Nie wiem czy uda nam się zatem w sobotę zrobić Piotrusiowi przyjęcie, bo ja zostanę sama z młodym i psem i raczej nie wyrobię się z przygotowaniami. Planowaliśmy obiad i tort, ale dla 10 osób nie będę w stanie przygotować jedzenia będąc sama

Więc może zostaniemy przy torcie i kolacji...
Na razie to my musimy kupić Sz jakiś ciemny garnitur, bo nie ma. Ślubny był kremowy a to raczej kolor niestosowny.
A w ogóle jestem zmęczona niesamowicie, bo moje dziecko ma za dużo energii. Włazi w każdy kąt, zapierdziela na tych dwóch nóżkach niesamowicie szybko

Podchodzi do szafek, wyrzuca zawartość... wystarczy na moment spuścić z niego oko i już bałagani albo włazi tam gdzie nie wolno... A jak się go zostawi na moment samego to jest taki wrzask, jakby ze skóry go obdzierali

Pies nie wie gdzie się schować, bo to namolne dziecko ciągle się chce zaprzyjaźniać z nim. Zero spokoju i odpoczynku.
Jakbym chodziła do pracy, to mniej zmęczona bym była ;-) A to dopiero początek... urlopu...
Miłego dnia