Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
No to ja wlasnie wrocilam z kursu... ale fajne zajecia nawet byly - z samoobrony.. cwiczylam przed chwila na moim mezusiu i niestety nic mi nie wychodzilo bo On sie bronil :-( i zna karate wiec porzucal mnie troche po podlodze w odpowiedzi na moje ciosy obezwladniajace...

Leyna na dole pod forum sa wymienione osoby, ktore maja danego dnia urodzinki ;-)
Novaczka super te Twoje robotki... szczegolnie te z koralikow!!!
Najka mam nadzieje ze zdarzylas z zakupami... bo ja nie zrobilam dzis zadnych :-( najpierw na skype gadalam z kolezanka (ma starszne problemy z mezem), pozniej poszlam do sasiadki na plotki bo bidula miala dzis "dolek" a pozniej juz musialam sie zbierac na kurs...
Carioca jasne ze musisz odpoczywac wiec nie bedziemy mialy Ci za zle ze nie siedzisz z nami na BB... tylko od czasu do czasu napisz co u Was zebysmy sie nie zamartwialy!
A wogole to nie wiem co jest grane bo dzis juz @ niet.... nie bolala, nie zalewala... pojawila sie duuuzo po terminie... oj chyba musze sie przeprosic z ginem:-
szok:

Leyna na dole pod forum sa wymienione osoby, ktore maja danego dnia urodzinki ;-)
Novaczka super te Twoje robotki... szczegolnie te z koralikow!!!
Najka mam nadzieje ze zdarzylas z zakupami... bo ja nie zrobilam dzis zadnych :-( najpierw na skype gadalam z kolezanka (ma starszne problemy z mezem), pozniej poszlam do sasiadki na plotki bo bidula miala dzis "dolek" a pozniej juz musialam sie zbierac na kurs...
Carioca jasne ze musisz odpoczywac wiec nie bedziemy mialy Ci za zle ze nie siedzisz z nami na BB... tylko od czasu do czasu napisz co u Was zebysmy sie nie zamartwialy!
A wogole to nie wiem co jest grane bo dzis juz @ niet.... nie bolala, nie zalewala... pojawila sie duuuzo po terminie... oj chyba musze sie przeprosic z ginem:-
ze tak nieskromnie powiem niby dopiero 6-7 tc,ale poniewaz jestem z puszystych, to wygladam na 4-5 miesiac z wlasnym brzuszkiem 
gadulca hi hi hi... To faktycznie sobie pogadałyście. Ja ze swoją przyjaciółką to kiedyś doszłam do godziny gadania przez tel.;-)

;-)