reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No to witam sie ale widze ze zadnej nie ma :-(

Mnie dzis w nocy @ zaatakowala! Co za swinia tak po spiacku na mnie napadla :wściekła/y::szok::-(:angry: wiec leze teraz w lozeczku i zaraz chyba musze zaaplikowac cosik p/bolowego bo inaczej to bede chodzila po scianach i suficie...

reklama
Witajcie wieczorkiem!
Ale pusteczki, a pogoda tak smutna... A ja zaczęłam robic porządki z różnymi papierami, najwiecej tych szkolnych, całe wielkie biurko nimi zawalone!
Aluś więc do zadeszczonego Lublina przyjechałaś... Miłego weekendowania! A EKG na pewno dobre, a czemu musisz EKG robić?
Wagnies faktycznie @ wredzizna jak zwykle!:( ale mam nadzieję, ze już lepiej sie czujesz i niedługo odeślesz ja w sina dal!
Miłego sobotniego wieczoru!

helol:)
ja za chwilke wyjezdzam na tydzien w gory! trzymajcie sie, udanej niedzieli i calego tygodnia:) wracam w przyszla niedziele!
buziaczki dla wszystkich:)

witajcie weekendowo:-)

Kajduś to miłego urlopu:-)
Najeczko pomimo deszczyku udało nam się pospacerować trochę po Lublinie:-) a EKG potrzebne do wizyty u internisty, który wydaje zgodę na zabieg, a Wam jak mija weekend?:-)
Wagnies jak się dzisiaj czujesz?

a my pojeździliśmy sobie dzisiaj trochę na rowerku, słonka nie ma, ale jest ciepło i nie pada:-)

a jutro kolejne badania..

miłej niedzieli dla Wszystkich:-)

Witam Was wieczorową porą :-)

Aleczku u nas też słoneczko się dzisiaj pokazało i też pojeździliśmy narowerkach. Było super, a ile bocianów widzieliśmy po drodze :-D. Mam nadzieje że do końca roku wypracują swoją normę i na trzydziestkach będą same mamusie:-)
Wagnies tą @ to koniecznie trzeba przegonić. Na dodatek tak Cię podezła pod osłoną nocy:wściekła/y:. Ale nic się niemartw bo fasolka i tak do Ciebie przyjdzie. Wiezę w to bardzo mocno:tak:
Jak Wam miną weekend??
Ja nawt odpoczełam i jestem gotowa na kolejny tydzień pracy:-p

Pozdrowionka dlaWszystkich :-)

Monik, bocianów i u nas jest baaaardzo dużo:-) a w sobotę jak jechaliśmy autkiem, to jeden przeleciał dosłownie nad nami:-)
No boćki! Do roboty! :-D

Witajcie!

Mnie weekend minal tak sobie... siedzialam prawie caly czas w domu tylko dzis pojechalismy wieczorem do mojego kuzyna i wlasnie wrocilam...

Najka o dziwo tym razem ani mnie nie bolalo ani nie zalewalo... dziwne to wszystko bylo...

Kajda to udanego wypoczynku zycze!!! Odpocznij rowniez za mnie jak mozesz;-);-);-)

Alek ta @ jakos taka dziwna... i nawet prochow nie musialam lykac...

Monik ja tez wierze ze w koncu doczekamy sie na nasze fasolki! A bocki super tylko niech w koncu zabiora sie do roboty!!!:tak::tak::tak: bo za chwile odleca do cielplych krajow i znowu nas zostawia....:-(

reklama
Cześć Trzydziestki. Strrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie dawno mnie nie było.... Ale jakoś się nie wyrabiałam. Potem miałam przejścia z rotawirusem Martyni, aż w końcu był upragniony wyjazd... Nie będę Wam tu przynudzać o wszystkim. Zapraszam na blog, tam opisane było na bieżąco...
Pochwalę się tylko, że doczekałam się wreszcie chodzenia Martyny... teraz dopiero, po 3 miesiącach odkąd pierwszy raz sie wypuściła... A ile kilometrów z nią wykonałam, to chyba żaden licznik nie zmierzy....
Napiszcie mi pokrótce co u Was...? Która została mamusią???? Nie mam szans na nadrobienie, więc tak choćby w jednym zdaniu....
Pozdrawiam i mam nadzieję, ze już teraz będę troszkę częściej zaglądać...
Od jutra zostaję "słomiana" na prawie 2 tygodnie, a noce takie dłuuuuugie... ;-) Pozdrawiam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry