reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie z rana :-)
Ewo jak to dobrze że u Ciebie jest już ok:-). Dbaj o siebie i staraj się nie przemęczać.
Mam nadzieje że będziesz mogła pracować w tym przedszkolu. Tylko pamiętaj żeby nie podnosić dzieci ani ciężkich rzeczy, bo to nie służy fasolce.
Aleczku jak usłyszałam o tych wyciszaczach to się przestraszyłam że znowu coś przegapiłam:-D. Dzięki za rozwianie wątpliwości.
Chyba muszę tak samo jak Ty całkowicie się zrelaksować:-D
Carioca udało sie naprawić kanapę? Jak Ci poszło prasowanko ubranek? Pewnie czystą przyjemność miałaś:-)

Miłego dnia 30-tki :-)

reklama
witam.
relacja z mojej wczorajszej wizyty u nowego gina:
ogolnie jestem pod wrazeniem - zbadal mnie bardzo dokladnie, byl bardzo taktowny i delikatny, przedstawialm mu cala swoja historie badan i wynikow no i rozmawialismy.
zlecil mi kilka badan, w tym przeciwciala antykardiolipowe, cytomegalie, toxo i jeszcze kilka rzeczy, ale hormony nie, bo jakis czas temu badalam.
maz ma zbadac hormony.
ja mam miec zrobione hsg
nastepna wizyta 10.09 i bedziemy sie umawiac na termin hsg.
zrobi mi monitoring cyklu, a potem byc moze wlaczy leki stymulujace jajniki…
konkretny plan.. o inseminacji i in vitro na razie nic nie mowil, hini
a – i w tym cyklu powiedzial ze mam odstawic luteine (bralam juz 7 cykli) chyba ze test wyjdzie pozytywny to wtedy mam zaczac brac. no i zakaz mierzenia tempki, powiedzial ze mamy wziac na luz.
ach, jakos tak spokojna jestem:)
pewnie przed nami jeszcze daleka droga, ale… obojgu nam przypadl do gustu.
w gabinecie ma mnostwo zdjec dzieciaczkow…. szok…wyszlam az taka troche otumaniona:P

przepraszam ze nie odpisuje, ale mam duzo pracki, a w przyszlym tyg. jestem na urlopie:) sciskam wszystkie:)

Kajdo bardzo się cieszę z Twojej relacji z wizyty u nowego gina. Takie wieści dodaja energii. Pozdrawiam cieplutko. Relaksuj sie kochana i nie przemeczaj przed urlopem.;-)

Kajda - podejscie gina jest faktycznie profesjonalne, chyba wpadliscie w świetne ręce. A więc do września chyba czeka Was miesiąc odpoczynku psychicznego - czego serdecznie życzę.
Ewa - to plamienie mogło być od przytulania, szyjka macicy jest bardzo ukrwiona teraz. Lepiej sobie z tydzień - dwa darujcie mizianko, tak dla pewności.
I kiedy masz to spotkanie w przedszkolu?
Monik75 - kanapa jeszcze nie naprawiona, ubranka porpasowane w połowie, bo już mnie tyłek bolał od siedzenia. Ale frajda jest :-)
Alek - no mój skoczny jest, to już druga wersalka... Ja lubię wersalki, bo w małym mieszkaniu zawsze jest problem z miejscem, a w tej skrzyni zawsze coś się upchnie.
Ale jeśli nie uda się jej naprawić, to kanapa.
Vonka, Leyna, Antila, Najka, Wagnies - i wszystkie 30tki - pozdrowienia, niedługo weekend!

Ewa fajnie by było gdyby ta praca w przedszkolu wypaliła, choć z drugiej strony dzieciaki potrafią dać do wiwatu ;-)

Kajda no właśnie miałam napisać, że spokój przebija z Twojej wypowiedzi :tak: Cieszę się, że lekarz Wam się "spodobał". Czyli do września wrzucasz na luz? To życzę wyluzowania :-)

Ja od poniedziałku idę na urlop - 2 tygodnie i nie wiem, jak będzie z dostępem do kompa, więc jakby co to do miłego 30-tki :tak:

Kajda aż tutaj widać że ta wizyta u nowego gina dodała Ci skrzydeł :-) Ja też mam wizyte we wrześniu u gina i oby te nasze wizyty wyszły jak najpomyślniej :-)
Leyna całe dwa tygodnie:-) super :-D wypoczywaj i łap dużo pozytywnej energii na urlopiku:tak::-D

Witajcie 30steczki!
Wróciłam z odpoczynku na wsi. Dobrze nam tam było, tak cicho, spokojnie. W poniedziałek pojedziemy jeszcze na kilka dni:). Moje samopoczucie jakby trochę lepsze, tylko jeszcze trochę mdłości i szybko się meczę na spacerkach:). Teraz mam fazę pochłaniania co dzień fasolki szparagowej:)
Przeczytałam wszystko, może trochę pamietam.
Vonko fajnie, że jesteś tu częściej, a kiedy na urlop?
Leyna wspaniałego odpoczynku!
Carioca Aluś ale duzi Ci Wasi mężowie!
Carioca faktycznie takie prasowanie musi być przyjemne!:)
Aluś dasz radę, chociaż rzeczywiście dużo tego! Trzymam mocno!
Ewo jak sie czujesz? A praca w przedszkolu fajna sprawa, tylko mam nadzieję, że w Kanadzie są mniej liczne grupy niż u nas, bo pamietam z praktyk tą wielką, głośną gromadę.
Kajduś cieszę się!
Anusieńko mocno trzymam kciuki!
Sensi świetnie, że juz w domku jesteście z Kubusiem!
Wagnies Antilko Monik Moniolku (pojawiająca się i znikająca)i Wszystkie 30stki uściski!

witacie:-)
no i nareszcie weekend!!!
Najeczko witaj :-) cieszę się, że odpoczęłaś, nie ma to jak obcowanie z naturą, a my jutro będziemy w Lublinie:-)
Kajduś super, że trafiliście na takiego lekarza! to połowa sukcesu:tak: miłego urlopu:-)
Monik to ja już trzymam kciuki za Twoją wrześniową wizytę:-) no i oczywiście- pełny relaks;-)
Vonka jesteś Kochana :-*
Carioca i jak wersalka? działa?;-)
Leyna to miłego urlopu:-) i udanego wypoczynku:tak:
Wagnies:happy:
Ewuś a Ty jak dzisiaj?? jak się czujesz?? uściski!
Anusia jak Twój pęcherzyk? buziaki:-)
Moniś gdzie Ty..?
Antilko..:confused:

a ja dzisiaj byłam na EKG, w poniedziałek mam odebrać z opisem, mam nadzieję, że będzie ok;-)
miłego weekendu Kochane:-)

reklama
No to witam sie ja... powinnam chyba powiedziec Dobry Wieczor ;-)

Goscie juz pojechali wiec musze troche odsapnac... no i poczytac co u Was...

Leyna na razie mojego tlumika nie bede wymieniala tylko tata powiedzial zwe zespawa i jeszcze na nim pojezdze... po co kase niepotrzebnie wydawac...
Milego urlopowania zycze.

Alek ja mam przeglad mojego autka 11.08 i mam nadzieje ze nie bede musiala nic wymieniac... A EKG na pewno bedzie w porzadku.

Ewa super ze u Ciebie juz lepiej!!! no i mam nadzieje ze z praca tez wszystko sie uda!

Kajda to do wrzesnie spokojnie badanka robicie i moze niespodzianka bedzie....

Najka wypoczywaj ile mozesz!

Cala reszte pozdrawiam i lece na inne watki... moze jeszcze zdolam dzis tu zagladnac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry