Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Na szczęście jutro sobota i będziemy mieli okazje do pogadania. Mam nadzieje że dzisiaj jest już lepiej 
. Na szczęście laparo nie jest taka straszna i szybciutko będzie po wszystkim. Jak sobie przypominam z mojego pobytu w szpitalu, to niektóre dziewczyny po laparo to już pare godzin po zabiegu chodziły sobie po korytażu i na następny dzień miały wypis
. Wieżę w Twoje powodzenie.
.
.
. Taka jeszcze troszkę oficjalna wizyta ale się już zaczynają bardziej poznawać i nawet lubić
. Mało jest okazji żeby się tak razem spotykali, bo teść pracuje we Francji. Ale jestem zadowolona bo wszystko wyszło całkiem fajnie.

:-
a szkoda gadac bo az mi sie znowu ryczec chce... czasami mam duze wyrzuty, poco ja bralam slub - przed slubem bylo o wiele lepiej... 
no i oczywiście doustnie LaciBios
chetnie Ci oddam kilka moich kilogramow. Ale te pol kilo to odrobisz, staraj się nie omijać posiłków i jedz to co Ci smakuje. Wysypiaj się i nie przemęczaj, a bedzie wtedy z gorki.
....
...