Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sensi - wydaje mi się, ze jestem dobrze przygotowana teoretycznie do porodu i wyprawka też skompletowana, ale chętnie podpytamCzy przydał Ci się laktator? I zainteresowała mnie ta szczepionka 5w1, napisz coś o niej proszę.

tak jak się doi krowę (moje zawodowe umiejętności do czegoś mi się przydały:-):-):-):-))Sensi i udalo Ci sie wszystko dzis zalatwic?
TakByliśmy z małym u okulisty. Kubuś zasnął mi na rękach i zupełnie nie przeszkadzało mu, że ktoś zakrapla mu oczy a potem rozwiera powieki i zagląda w źrenice-spał w najlepsze
Śpiącego przyniosłam do domu jakby nic się nie działo. Okulista obejrzał dno oka-na dzień dzisiejszy wszystko w porządku-kontrola za miesiąc
Ubezpieczenie też załatwione: dostanę 1000zł i mąż 1000zł. no i becikowe 1000zł.:-):-):-):-):-)
:-)

Wczoraj dentysta wyczyścił mi jeszcze raz to miejsce po zębie i założył lekarstwo. Stwierdził że coś takiego jak u mnie, robi się bardzo rzadko nawet to nazwał - suchodół
Dzisiaj jest już super i nic mnie nie boli.
A co do szczepionki-służba zdrowia zapewnia dziecku darmowe szczepienia. szczepionek w 6 tyg. życia jest 6.I tu jest wybór: albo 6 wkłuć za darmo, albo szczepionką 5w1+dodatkowo żółtaczka darmowa (czyli 2 wkłucia) albo szczepionką 6w1 (czyli 1 wkłucie)