reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ja tez sie witam z Wami!

Wczoraj bylam na rajdzie, zmoklam, zmarzlam ale bylo calkiem fajnie. Pracowalam z super grupa ludzi i duzo sie nauczylam... mam nadzieje ze juz niedlugo dane mi bedzie wykorzystac to co nauczylam sie...

Kajda oby nowy tydzien byl lepszy! Dziekuje za zyczenia i za pamiec. A z moim chlopem to niestety roznie bywa :-(

Novaczka gratuluje pomyslowosci i cierpliwosci! Super robotki...

Sensi ja bylam wczoraj w plenerze...:tak:

reklama
i ja sie witam:)
faktycznie, pusteczki tutaj:tak:
wagnies, to mialas bardzo udany dzien:) fajowo:_)
my wczoraj na grillu u znajomych bylismy, co prawda pogoda nie do konca dopisala, ale i tak bylo milo:)
udanej niedzieli!

I ja sie witam...
Dziś cały dzionek sama, bo Tomi ma robótkę... aja muszę nas spakować i jeszcze jakies zakupy zrobić, bo wczoraj nie było czasu... A jutro urywamy sie dzo cioci do łasku i nie będzie nas do piątku... Trzymajcie kciuki za pogodę, bo jak będzie lało, to nas uziemi w domu, a tego bym nie chciała...
Pozdrawiam i zycze miłej niedzieli.. ;-)

Novaczko pięknej pogody życzę:tak::-)
Wagnies dzisiaj w domku, czy też jakąś imprezę obstawiasz?
Kajda prezentacja już gotowa?
Carioca jak sytuacja na froncie?
Ewuś pisz codziennie, jak się czujesz, bo się martwię o Ciebie.
Aluś tak sobie pomyślałam, że byłaby heca jakby jednak fasolka sama się pojawiła:-)
Najeczko , Monik, Vonko, Leyna, Sensi, Anusieńko i cała reszta 30:-)

Kajda calkiem udany dzien.... chociaz gdyby pogoda byla lepsza to juz byloby super!!!

Novaczka to udanego wyjazdu zycze Wam!

Antila no nie dzis nic nie obstawiam :-) Na razie siedze w domku ale moze do wieczora cos sie wykroi... niby mamy zaproszenie na urodzinki - nie chce mi sie co prawda nie chce mi sie tam isc... no ale zobaczymy...

Madziujka podczytywalam caly czas na glownym o Twoich przejsciach i mocno zaciskam kciuki za Ciebie i Twojego Ludka-Cudka!!!! Mam nadzieje ze teraz juz jest w porzadku!

Carioca a jak na froncie porodowym?

reklama
Do góry