reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Monik jak będziesz robić badania to najlepiej test Western Blot a nie Elisa ten drugi często bywa niemiarodajny.

reklama
Antilko przyznam się że nie mam pojęcia jakim testem to będą robić:confused:. Krew do badania została już oddana w poniedziałek, a wyniki za dwa tygodnie dopiero. Badania robiłam prywatnie i prawie 100zł wydałam:baffled:, mam nadzieje że zrobią tym lepszym. Jak będę odbierać wyniki to zapytam się którym testem robili.

Monik chetnie bym sie z Toba wybrala na te grzybki... zreszta musze gdzies isc na grzyby bo musze odreagowac caly ten stres ktory ostatnio mialam a pochodzenie po lesie z pewnoscia mi pomoze...

Sensi pozdrowionka dla Kubusia od forumowych ciotek... ale super zdjecie... a jakie oczy....

hehe, co do roczników, to najlepszy jest 1975 :-p:cool2:

Antila
przykro mi, że jeszcze przynajmniej 1,5 miesiąca leczenia przed Tobą :-( z drugiej strony, lepiej raz na zawsze wytępić do paskudztwo i mieć spokój, niż gdyby miało później się przypomnieć. no, ale znów staranka przesunięte :-(

Monik trzymam kciuki za dobre wyniki :tak:

dziewczyny, ale piękne grzyby :tak: ja uwielbiam zbierać, jeść już nie za bardzo ;-) ale ten zapach.... mmmmm....

Sensi buziaki dla Kubusia :-D

a co u Carioci i Stasia dobrego?

ależ mnie podbrzusze boli :-( @ się zbliża wieeeelkimi krokami... niech już przylezie, bo nie mogę zacząć leczenia przeciwgrzybiczego zanim sobie nie pójdzie.

miłego dnia 30-tki :tak:

Wróciłam z apteki z wielką siatą leków zapłaciłam około 100zł łącznie z probiotykami i osłoną wątroby.Całkiem nieźle:-)
Wiem, że jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B, dlatego zgodziłam się na dalsze leczenie. Zobaczymy tylko, czy mój żołądek się zgodzi.
Monik robiłaś w obydwu klasach IgG i IgM?
Sensi ale Twój synuś ma czarujące spojrzenie:-)
Najeczko sama będę jeszcze ok 2 tygodnie:dry:
Wagnies, Sensi popieram rocznik 76 the best of the best:-D
Carioca co u Was??

Te oczy to po mamusi:-D:-D:-D:-D bo Tata ma niebieskie;-)

My dzisiaj w domku, bo wiatr niesamowity:shocked2:. Kubuś ululany więc w międzyczasie przygotowuję obiad.A oprócz tego mam robótkę extra:-D-wiem , że nie ma ludzi niezastąpionych, ale fajnie jest być docenionym, że coś się potrafi-otóż mój szef poprosił mnie nieśmiało (tzn.domyśliłam się, że chciałby mnie o to prosić:happy:;-)), żebym zrobiła harmonogramy prac dostosowawczych dla zakładów na następny rok (nie lubię co prawda tego robić, bo to kuuuuuuuuupa dokumentacji i mnóstwo nieporozumień na linii nakazujący-wykonawca-chodzi o koszty wykonywanych prac oczywiście). No ale moja zastępczyni nie wie z której strony się za to zabrać:shocked2:. A ja bez pracy żyć nie mogę :-D:-D-odwiedzam swoją załogę w każdym tygodniu a telefonujemy codziennie:happy::happy: Dobrze pracować z normalnymi ludźmi:tak::tak::tak::tak::tak:

Antilko coś mi się wydaje że te pierwsze badania były robione właśnie w obydwu klasach. Jak wrócę dzisiaj do domu to sprawdzę czy mam jeszcze ksero tamtych badań.
Wagnies to zapraszam do Rzeszowa a właściwie do Łańcuta:-) w okolicach są świetne lasy na grzybki :tak:. A po grzybobraniu zapraszam do Łańcuckiego zamku, potem do parku i unikatowej powozowni :cool2: Gwarantuje, że po całym dniu atrakcji pozbędziesz się stresa :-)
Zresztą wszystkie 30-tki zapraszam do Łańcuckiego parku. Jest całkiem spory i ma wspaniałą atmosferę bez względu na pogode:tak:. Zawsze można się tam rozluźnić i trochę zapomnieć o problemach dnia codziennego :cool2:
Leyna to my z tego samego rocznika jesteśmy ;-)
Sensi Ty pracusiu :-p Aż Ci zazdroszczę takiej fajnej atmosfery w pracy. Ja niestety tak fajnie nie mam:dry::no:.

Sensi az zazdroszcze Ci normalnych kolegow i kolezanek w pracy! No i szefa! Ja az nie chce sobie psuc nastroju... kazda moja nieobecnosc w pracy to kopanie dolkow pode mna przez moja wspaniala kolezanke z pokoju!!! Ja dobrze ze sa jeszcze normalni ludzie w tym kraju!
A oczka Kubusia - cud miod... nie jedna laske pewnie nimi zaczaruje!:tak::tak:

Monik juz tyle razy mialam sie wybrac do Lancuta i jakos nigdy tam nie dotarlam... ale jak nabierze mocy urzedowej to dam Ci znac. A ja na grzybki jezdze w okolice Mielca i Kolbuszowej.

reklama
Czesc, u nas same dobre rzeczy slychac, jestesmy cali, zdrowi i razem. W DOOOOMKUUU!!! Ja i Staś trochę chorowalismy i dzis wyszlismy ze szpitala. Jak bede miala chwilke czasu to wszystko opisze, dzis musze sie jakos pozbierac i odsapnac. Buziaki dla wszystkich!

Do góry