reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam :)
Aluś trzymaj się, będzie dobrze:-) Teraz to ju z"z górki".
Leyna, Monik, Najka, Ewa-dzieki serdeczne za wskazówki. Przycisnę go na następnej wizycie:cool2:, chociaz trpchę się boję samego badania.... ale skoro Ewa mówi że da sie wytrzymac, to znaczy że się da :tak:
Ewuś - jesli możesz napisz mi na privka jak wygląda i ile trwa to coś.

Antilko - pozdrówka serdeczne:-)

Miłego dnia wszystkim życzę i wracxam do "roboty"

reklama
Witajcie,

Ja dzis w pracy mam zap.... bo przeciez najprosciej zrzucic cala robote na kogos innego!!! brrrrrr....
Monik oj szybko czas leci...
Leyna w Kraq tez piekna pogoda... a ja sie gotuje bo jak ranow ywchodzilam to bylo zimno...

Cala reszte pozdrawiam i wraca do roboty...

Jestem, ale mam nieciekawe wieści :-(Jeszcze co najmniej dwa tygodnie antybiotyków tym razem doustnie. Potem dwa tygodnie przerwy i znowu dwa tygodnie leków:-(:-(:-(Wiem, że taki jest protokół leczenia i szkoda zmarnować te 30 dni kroplówek nie kontynuując, ale spodziewałam się czegoś innego:-(Nie wiem, jak mój żołądek i wątroba wytrzymają kolejne końskie dawki leków.
Eeeee idę spać, bo zła jestem:angry:
PS.Jedna dobra wiadomość, że ta kuracja nie będzie kosztowała już 70 zł tylko góra 100zł

reklama
Dzień dobry :-)

Wagnies zapraszam do mnie na grzybki :-) Jak jutro nie będzie padać to po pracy pędzimy do lasu na kolejne grzybobranie :tak:
Betka witaj :happy: Mój rocznik to 75 i też jest bardzo fajny :-D. Uważam że całe pokolenie z lat 70-tych jest superowe:-)
Sensi jakie śiczne słoneczko z Twojego Kubusia:-) Świetne zdjątko na dzień dobry:happy:
Antilko kurcze też bym była troche zła i zawiedziona przez takie wiadomości. Ale trzeba to choróbsko wygonić daleko. A swoją drogą to i ja zaczynam się bać o te moje wyniki na tą boreliozę. T będzie już drugi wynik. 1.5 roku temu miałam już robione badanie na boreliozę i wynik był wtedy niepewny. Lekarz powiedział mi wtedy że prawdopodobnie byłam już zarażona, ale mój organizm sobie z tym sam poradził. Teraz to ma być tylko potwierdzenie tej teorii. Zobaczymy:dry:

Miłego dnia dziewczyny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry