Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Witam:-)
Wreszcie słoneczko pojawiło się na niebie
Okazało się, że mam do odebrania jakieś godziny nadliczbowe i dzięki temu piątek wolny. Szykuje się znowu parę dni laby
Carioca gratuluję tam uzdolnionego synusia
Zgodnie z prośbą trzymam kciuki, aby u lekarza były same dobre wieści.
Monik przedtem nie miałam tak z tym myśleniem, ale odkąd spadła na mnie ta wiadomość o boreliozie to coraz częściej mam pewne obawy.Teraz np zastanawiam się ile odczekać po antybiotykach.Z jednej strony warto dać organizmowi czas, aby się zregenerował z drugiej jednak boję się, że po odstawieniu antybiotyków złapię jakieś inne świństwo
Sensi przytulam Cię wirtualnie.Może uda się Wam z mężem wymyślić jakieś wspólne zajęcia. Np on sadzi drzewka a Ty w pobliżu spacerujesz z Kubą a potem zmiana;-)
Wreszcie słoneczko pojawiło się na niebie

Okazało się, że mam do odebrania jakieś godziny nadliczbowe i dzięki temu piątek wolny. Szykuje się znowu parę dni laby

Carioca gratuluję tam uzdolnionego synusia
Zgodnie z prośbą trzymam kciuki, aby u lekarza były same dobre wieści.Monik przedtem nie miałam tak z tym myśleniem, ale odkąd spadła na mnie ta wiadomość o boreliozie to coraz częściej mam pewne obawy.Teraz np zastanawiam się ile odczekać po antybiotykach.Z jednej strony warto dać organizmowi czas, aby się zregenerował z drugiej jednak boję się, że po odstawieniu antybiotyków złapię jakieś inne świństwo

Sensi przytulam Cię wirtualnie.Może uda się Wam z mężem wymyślić jakieś wspólne zajęcia. Np on sadzi drzewka a Ty w pobliżu spacerujesz z Kubą a potem zmiana;-)
Ale tych wątpliwości się chyba nie wyzbędziemy, aż do momentu urodzenia zdrowych dzidziusiów