Leyna
Mama Pitera i Micha :)
bry wieczór 
jdnak dopadło mnie choróbsko
w pracy działałam w spowolnieniu a miałam - jak to przy poniedziałku - kupę roboty. i nie zdążyłam z wszytskim i jutro też będę miała do bani
na zwolnienie raczej szans nie mam iść, więc cóż... położylam się do łóżka z aspiryną i laptopem Sz 
Ena a czemu tak bardzo martwi Cię ten śluz? może to waśnie śluzik ciążowy? nie możesz zawsze z góry zakładać tylko najgorszego, bo wiesz... czasami można to sobie wykrakać. głowa do góry!
Ewa odpoczywaj ile możesz, bo potem faktycznie odpoczynku będziesz miała mało
Sensi nie byłam jeszcze w Instytucie, bo najpierw robiłam te irygacje, które zalecił gin (i co dziwne, nawet pomogły na najbardziej dokuczliwe objawy grzybka) a zaraz po nich dostałam @ i właśnie ją kończę. w przyszły poniedziałek idę do gina, żeby pobrał wymaz, bo w Instytucie tego nie robią
z rozmów wywnioskowałam, że najlepiej robić te badania około połowy cyklu. wtedy są ponoć najbardziej wiarygodne. choć jakbym przyniosła próbki w każdym innym dniu to też zbadają. mnie się akurat tak fajnie ułoży wizyta u gina przed owulacją, więc się nie spieszę. jakoś zrobiłam się spokojniejsza 
Carioca nie wiem co Ci doradzić
ja z probiotyków zażywam LaciBios Femina. dobry jest też Lacidofil. choć nie da się ukryć, że wszystkie z nich zawieraja pałeczki kwasu mlekowego. jak kiedyś musiałam podać Lacidofil Piotrkowi to też go wysypało i podawałam mu Enterol. ale to raczej nie będzie miało takiego ochronnego działania, na jakim Tobie zależy. może spróbuj odstawić to jajko a probiotyki zażywać nadal. ja bym tak zrobiła.
jdnak dopadło mnie choróbsko
Ena a czemu tak bardzo martwi Cię ten śluz? może to waśnie śluzik ciążowy? nie możesz zawsze z góry zakładać tylko najgorszego, bo wiesz... czasami można to sobie wykrakać. głowa do góry!
Ewa odpoczywaj ile możesz, bo potem faktycznie odpoczynku będziesz miała mało
Sensi nie byłam jeszcze w Instytucie, bo najpierw robiłam te irygacje, które zalecił gin (i co dziwne, nawet pomogły na najbardziej dokuczliwe objawy grzybka) a zaraz po nich dostałam @ i właśnie ją kończę. w przyszły poniedziałek idę do gina, żeby pobrał wymaz, bo w Instytucie tego nie robią
Carioca nie wiem co Ci doradzić

Ale powiem Ci że ja to bez nabiałowych dobrodziejstw to bym nie przeżyła. Tak bardzo je lubię że nawet najlepszą szynkę bym oddała za kawałek sera, obojętnie jakiego :-)
I gdzie jest Antilka
Ty chyba już niedługo kończysz leczenie, prawda?