Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sensi - tarczyca, trzebabylo wyciac, bo byla niereformowalna lekami hormonalnymi, ale mama jest po 2 zawalach, strasznien wszyscy obawialismy sie narkozy.

trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.....
Twój Tata chory, Mama też, Staś alergik
.

a ja 18.12 idę do swojego lekarza i mam nadzieję, że zaraz po Świętach rozpocznę stymulację do ivf

), zakupiłam sobie w związku z tym herbatkę z melisy, zaaplikuję sobie przed snem i mam nadzieję, że będzie lepiej:-)
jak masz się ciągle stresować tym, że Staś może mieć wysypkę to lepiej zrezygnować 

:-)
Bardzo chętnie bym zjadła, ale powiadają że dla starających się i tych w ciąży to nie wskazane jeść sery pleśniowe. Czy to prawda 
Mój siostrzeniec i córeczka mojej kolerzanki też byli alergikami, a teraz (12 i 6 lat mają) mogą już prawie wszystko jeść bez problemów.
Ja się staram oczyścić umysł z ciążowego nakręcania się, i Tobie radze zrobić to samo 

Powiem Wam jeszcze, że wczoraj w banku zostaliśmy zakwalifikowani do kredytu :-) Teraz tylko, wystarczy dostarczyć im całą górę dokumentów i kredycik będzie gotowy. Tylko ta góra papierów to mnie przeraża
Ale damy rade