Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
Ale super :-) Ja też już nie mogę się doczekać Twojej niuni 

:-).... wiecie ostatnio bardzo wkurzaja mnie komentarze typu,ze to niewazne tylko najwazniejsze zeby bylo zdrowe- NO PRZECIEZ TO JEST OCZYWISTE,co nie znaczy,ze wiele rodzicow chcialoby poznac tajemnice wczesniej.... chociaz czytalam na kanadyjskim forum,ze w jednej prowincji nie chca podawac plci,bo ostatnio "odkryli" lekarza,ktory robil aborcje selektywna na podstawie plci.... po prostu brak komentarza dla takich ludzi.... wiem,ze w Indiach prawnie nie podaje sie od wielu lat plci podczas usg bowiem byly to "wyroki" dla plodow zenskich....
Dzisiaj już w dżinsach występuje w pracy. U mnie 1 kg na plusie i brzuszek dość spory, nie wiem jak to będzie dalej 

) Najpierw o tym jak nas rozbawili moi rodzice. Wczoraj mój tato spierał się ze mną o ... wyprawkę dla dziecka tzn. kto ją będzie finansował. Na koniec powiedział, że jak się urodzi chłopak to on kupi a jak dziewczynka to moja mama
Mało nie spadliśmy z krzeseł. Nawet w grę nie wchodzi to, że to my sfinansujemy zakupy. Spotkanie babskie upłynęło na... układaniu puzzli, obrazek to trzy różowe księżniczki na wyraźną prośbę córki jednej z koleżanek. Tak więc nici z kina, ale wieczór uznaję za bardzo udany. Koleżanka robiłą foto-story z "babskiej" imprezy - jak będę miała zdjęcie to wkleję wiadomo, gdzie.
:-(, podejrzewam, że to przez żelazo, które ciągle przyjmuję. Wczoraj nie wzięłam i było OK. Teraz jem sucharki. Chyba muszę sie położyć. Zdjecia wkleję jak mi przejdzie, bo teraz chyba nie usiedzę.
A rodzicow masz super... i ile wydatkow Wam odejdzie!!!

,tylko sie zasmial
, moja mama tez sie zasmiala,ze zmieniam tradycje,bo od trzech pokolen same corki sie rodza -moja mama 2; babcia (mama mamy) tez dwie i prababcia ( mama babci) rowniez dwie
....
,tak mowia w niektorych czesciach kraju 
....