Aleksis suuuper!! ja tez wyniki krwi mialam poznie, nie w tym samym dniu, ale skoro NT niskie to i tam bedzie wszystko w normie!! Czas sie brac za zakupy kochana 

Tere fere o cholercia, niedobrze! Leczcie sie! Buziole!
Aaronka no to jak Jagodce sie usystematyzowal dzien, to moze bedziesz czesciej zagladac
Katiuszka fajny pomysl z tym kalendarzem....to ja bym na styczen musiala brzuchola wsadzic:-)
Szyszka ja mialam tylko masc majerankowa i sudokrem. Potem po tygodniu poszlismy do pediatry i zapisala paracetamol i wit D i cos na ewentualne kolki. Tylko, ze na kolki moja siostra mi przywiozla sab simplex i mam do tej pory nie otwartego
Do pepka nic nie mialam i niczym go nie przemywalam, sam odpadl
Najlepszego dla Martynki!!!

Tere fere o cholercia, niedobrze! Leczcie sie! Buziole!
Aaronka no to jak Jagodce sie usystematyzowal dzien, to moze bedziesz czesciej zagladac

Katiuszka fajny pomysl z tym kalendarzem....to ja bym na styczen musiala brzuchola wsadzic:-)
Szyszka ja mialam tylko masc majerankowa i sudokrem. Potem po tygodniu poszlismy do pediatry i zapisala paracetamol i wit D i cos na ewentualne kolki. Tylko, ze na kolki moja siostra mi przywiozla sab simplex i mam do tej pory nie otwartego
Do pepka nic nie mialam i niczym go nie przemywalam, sam odpadl
Najlepszego dla Martynki!!!

:-( Mysza zasnęła to M do pracy wstał i Ona razem z Nim
zjadła obiad i 15 minut drzemki zdążyłam co nie co przeczytać na bb
i już się darła z pokoju ehhh teraz śpi ciekawe jak długo