zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Dziewczyny drugi raz już napisałam do Was posta i mnie z aplikacji bb wyrzuca :-( . Może teraz w skrócie napiszę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet nie bronil sie przed wlozeniem tego, wczesniej zawsze sie buntowal mocno
mogłaby tak czesciej:-)
byłam taka szczesliwa. Zajada owocki , smakuje prawie wszystko, domaga sie, cieszy mnie to;-) 

No teraz z dwójeczką już nie będzie tak lightowo, ale pewnie babcie pomogą , czy w końcu idzie Adaś do przedszkola ??
Jest dobrze i idzie ku lepszemu
A nie przegrzewasz Ty Janiska przypadkiem ?? ;-) (fota z fb)
Mam nadzieję, że się spodoba Olkowi, na pewno tak 

, ale dopytam :*
ew na kolanach jak BLW, w maxi cosi to ja podziekuje bo musialabym po kazdym jedzonku go dokladnie sprzatac, a em by mnie ukatrupił
Mieszko lubi parskac, prykac ustami, machac rekami, brac luzeczke do reki i z predkoscia swiatla pozbyc sie zawartosci. maxi cosi z ceraty byłby fajowy

moze opatentuje;-)
, łacze sie w bólu.

dobra wyszla, mniam!