reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Skończyliśmy robić ciasto i zajrzałam jeszcze na chwilkę.
Aluś i Ty sie doczekasz niedługo! A choroba często opóźnia owu! Pięknych Świąt w Lublinie!:-)
Antilko @ przyszła, to znaczy organizm do zdrowia wraca:tak:, szkoda, że w pracy musisz siedzieć. Trzymaj się i dobrej, spokojnej nocki!

Najeczko dziękuję:tak: Jest jeden plus siedzenia w pracy omijają mnie ostatnie przygotowania i gotowanie;-) Jutro po pracy (kończę o 19) idę do mamy pewnie zaraz zasnę i wstanę dopiero na późne śniadanko:happy:

Witajcie moje drogie 30-tki...
przede wszystkim zycze wam pogodnych,radosnych i zdrowych Swiat Wielkiejnocy i aby nasze marzenia o fasolkach spelnily sie jak najszybciej,a tym,ktore juz fasolki nosza pod serduchem aby sie rozwijaly zdrowy i o czasie zawitaly wsrod nas!
niestety nie jestem w stanie nic pisac,bo od samego rana mam niesamowita migrene... pol dnie przespalam,wzielam leki,ale nic nie pomaga,wiec chyba musze przeczekac... u mnie swieta w tym roku znowu niezbyt swiateczne,ale obiecuje sobie,ze to juz ostatnie takie swieta... humor mimo wszystko mi dopisuje i czekam z niecierpliwoscia na moja wizyte u lekarza w sobote za tydzien... przepraszam,ze tak tylko od siebie,ale nie dam rady dzis nikomu odpisac... jedynie Carioca- malenstwo wyglada super... czy wiesz czy to chlopiec czy dziewczynka?
pa

Witam prawie Świątecznie:-)
Ewo postaraj się przespać ten ból głowy. U mnie święta też niezbyt okazałe, bo od wczoraj siedzę w pracy.Dobrze, że mama mieszka kilka ulic dalej i u niej wszystko przygotowane:tak: Co prawda my raczej nigdy nie świętujemy hucznie, gdy babcia żyła byłyśmy we trójkę. Teraz tylko mama, ja z moim M i ewentualnie jego rodzice.Tak jest super, gdyż nie przepadam za wielkimi zlotami rodzinnymi.
Carioca ja mam przeczucie, że w Twoim brzuszku mieszka chłopiec:cool2:
Jeszcze tylko 10 godzin i będę po pracy:cool:

Ewo - jeszcze nie wiadomo czy to synek czy córcia, bo ułożył/a się boczkiem.
Antilo - mój Piotr by się bardzo ucieszył, nie mówi na tę fasolkę inaczej niż Staś i zgodził się na moją propozycję imienia Sabinka, chyba tylko dlatego, że jest przekonany, ze to będzie chłopak. Ale jak to mówi mój tata "co Bóg da, to ksiądz ochrzci" :laugh2:
Dobrze, ze juz Ci sie normuje organizm, byleby do tej 19tej :-)
Alek - pewnie, że mogą podrosnąć, mają jeszcze sporo czasu :)

Kochane, życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt, wspaniałych przeżyć w rodzinnym gronie i niech przyniosą spełnienie marzenia o potomku.

Witajcie trzydziesteczki swiatecznie!!!

Ja na chwilke zagladam co u Was... nie moglam sie oprzec i ciekawosc wziela gore ;-)

Carioca sliczne dzieciatko....
Alek trzymaj sie cieplo, na pewno wszystko bedzie dobrze!!!

pozdrawiam Was swiatecznie!!!
Musze kompa oddac mezusiowi bo juz na mnie krzywo patrzy...

reklama
Witajcie w Wielką Sobotę 30stki! Już prawie wszystko co trzeba zrobione, tylko przygnębia mnie, że muszę nad papierami posiedzieć, bo na środę muszę pracę wykonać, a nie chcę we wtorek siedzieć przez dzień i noc. Wiec jeszcze dziś trochę i pewnie w poniedziałek wieczorkiem trochę posiedzę. Ale jutro i poniedziałek do wieczora świetuję!:-)
Antilko mam nadzieję, ze w pracy u Ciebie w miarę spokojnie! I że czujesz się lepiej?!
Ewa coś ta migrana panoszy się za bardzo ostatnio!:no:
Carioca ciekawe kiedy się dowiecie o płci dzieciaczka!
A ja się martwię, bo znów jakiś chyba stan zapalny mi się przypałętał. Ostatni wyleczyłam ok 2 tygodni temu! Nie wiem skąd to się bierze, higienę utrzymuję, używam płynu do higieny intymnej Lactacyd, nawet bieliznę już ciągle bawełnianą noszę. Lekarka mówiła, ze mam kłopot z utrzymaniem prawidłowego Ph. Teraz nie ma szans na pójście do gina. Może wiecie co mogłoby mi pomóc?! Mało świąteczne tematy, wybaczcie, ale martwię się trochę.:zawstydzona/y::sorry:
Jeszcze raz pięknych Świąt!:tak:

Do góry