reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Znowu weekendowe pustki. A ja tak cieszę się z tego weekendu, nie cały na odpoczynek, ale duużo zamierzam odpoczywać, bo tydzień rzeczywiscie ciężki był.
Antilko widzę, ze Ty jeszcze parę godzinek w pracy, ale mam nadzieję, ze nie męczą Cię tam bardzo. Dzięki za dobre słowa!:tak:Milutkiego leniuchowania juz niedługo!
Krupko to już lada dzień przytulisz swoje dzieciątko...
Dziewczyny, odezwijcie się Kajda Ewo Vonko Aluś i pozdrawiam Wszystkie 30stki wiosennie!

reklama
Moniolku i Tobie dzionka miłego! Słoneczny Twój post, aż jaśniej sie zrobiło!:-)

I ja witam w sobotni dzionek wszystkie 30-steczki!!!!!

No kurcze Siostra - sprzątam - trzeba trochę stare kości rozruszać.:-):-)
Ależ Ci zazdroszczę tej majówki. My jeśli wszystko pójdzie ok to planujemy wypad na Jurę Krakowsko-Częstochowska.
Podobno pogoda ma byc piękna.
Oluś - gdzie Ty?
Pewnie szykujesz przyjecie urodzinowe.
Wszystkiego NAj,Naj, .......... i spełnienia Największego
Najskrytszego Marzenia jak Najszybciej

Najeczko - ja tez miałam ten tydzień ciężki i dziś mam lenia -ale kurzu tyle,ze wskoczylam w przerwie zobaczyć co u Was.
Antilko
mam nadzieję,ze już lepszy humorek dziś;-)

Alek z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego naj.. naj.. naj... i oczywiście spełnienia marzeń (tego jednego najbardziej)

Pozdrowionka Wszystkim

Aluś życzę Ci, siły i pogody ducha i żeby skończyły sie przeciwności w spełnieniu Twoich marzeń, żebyś była szczęśliwa ...:tak::-):tak:

Aluś, mam nadzieje, ze milo spędzasz swoje urodziny - z mężem i przyjaciółmi! życzę ci radości z każdej maleńkiej chwili, siły i pogody ducha! :-):tak:

odnosząc się do twojego ostatniego posta - właściwie nic nie musiałabym pisać... każda z nas ma ochotę odpuścić... bo nie wyrabiamy... nie ukrywam, że i ja mam teraz jakiś dół i sił brak na dalsze zmagania, nie chcę już starań, myślenia... gdyby tylko dało się wyłączyć te myśli... i aż zdziwiona jestem, że mnie to tak dopadło teraz, myślałam, ze jestem silniejsza... a teraz jakoś tak obojętnieję... i nadziei mi brak
pewnie to chwilowe - mam nadzieje!
i wybaczcie ze rzadziej sie odzywam

moniolku - buziak dla ciebie! powyciągaj nas z dołeczków:)
Najko, odpoczywaj po ciężkim tygodniu!
Antila, Anuś, Ewka, Car i cała reszta - ślę słoneczko do was!
Lapisku - odezwij się, jeśli zaglądasz!

Alek - zdówka, szczęścia, pomyślności!
Malutko zmartwień a strasznie dużo radości, samego słoneczka w wolne dni i duuuużo uśmiechu na buziuni!

bukiet.jpg

Kochane Moje!

bardzo bardzo Wam dziękuję za pamięć i cudowne życzenia!:-)

Axxa co u Ciebie?? zaglądasz czasem do nas? uściski:-)
Kajduś czuję dokładnie to samo..i też myślałam, że będę silniejsza, a tu lipa..:-( oby te nasze dołki udało się szybko zakopać..;-) buziaki ogromne dla Ciebie:-)
Moniśdziękuję..:-) a jak Twoja nowa praca? czym się zajmujesz? miłego pobytu u Rodziców:-)
Anusia:-*:-)
Najeczko trzymałam kciuki za Ciebie i mama nadzieję, że zostaniesz dobrze oceniona:tak: a jak weekendzik? odpoczywaj i nabieraj sił:-)
Carioca dziękuję Ci Słoneczko:-)
Antilko miłego leniuchowania:-)
Lapisku no właśnie! przecież Ty już pewnie ,,na wyjściu'';-)
Vonko co u Ciebie?? uściski:-)

a co do weekendu majowego, to i my wybieramy się na małą majówkę:-) chcemy pojechać nad morze, mam nadzieję, że pogoda dopisze..:tak:

Jeszcze raz bardzo bardzo Wam dziękuję Moje Kochane Przyjaciółki:-) :-) :-)

miłego słonecznego weekendu dla Wszystkich:-)

Alek- dolaczam sie do zyczen... wszystkiego naj!
u nas wreszcie zrobilo sie pieknie! jest bardzo slonecznie i ciepluchno ponad 20 stopni,ale juz na poniedzialek zapowiadaja deszcz!? nauczylam sie nie cieszyc tutaj z ladnej pogody do maja- bo wszystko moze sie zdazyc wczesniej....
tez sie ciesze,ze juz ten tydzien minal,bo byl bardzo dlugi dla mnie - nie bylam w domu przed 20h30...wiec dzis troszke odpoczywam i za chwile jade na festiwal robotek recznych,ktory odbywa sie dwa razy do roku i bylam juz na poprzednim i bardzo mi sie podobalo... rozni sprzedawcy wystawiaja na nim swoje asortymenty i publikacje wiec moze uda mi sie dokupic kilka drobiazgow... nie zaszaleje za bardzo,bo ostatnio wydalam ponad $500 ( troche duzo:laugh2:) ale wszystko warte kazdego centa :tak: a dzis moje kochanie zostawilo mi swoja karte kredytowa wiec nie chce przesadzic....
popisze wieczorem jak wroce....
milego wieczoru ( bo u was juz chyba)!

reklama
Do góry