Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Witaj arendal
Czy mnie wzrok nie myli
mieszkasz w mojej ukochanej Norwegii

Czy mnie wzrok nie myli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

szlag mnie trafił, ale po prostu wezwaliśmy pediatrę na wizytę domową, po prostu chcielismy zeby zadbać o ten pępunio.
:-) uściski dla Stasia:-)
a tą przychodnie to ja mam już daleko w d***
eh..szkoda nerwów..

witaj
tak, mieszkam w norwegi od 1.5 roku. czy ty tez?
Sensi jak nastrój przed chrzcinami?:-)/quote]
Cieszę się, że to już się odbędzie, ale są też czarne chmuryjak znajdę chwilę to napiszę na zamkniętym.

ależ musiałaś mieć ogromnego stresa po takiej "diagnozie". dobrze, że wszystko się wyjaśniłoi Staś zdrowy jak ryba 

nie masz obowiązku składania rezygnacji z lekarza. wystarczy, że zapiszesz się do nowego - to jest automatyczna rezygnacja z usług starego. te rezygnacje to wymysły przychodni, bo NFZ nic takiego nie nakazuje 
mnie tego najbardzie brakuje... choć jak pod koniec ciąży Piter wkładał mi stopy pod żebra powodując,żeie mogłam oddychać, to nie było tak fajnie ;-)

mamy smarować go maścią, rzekomo skuteczną, bo jeszcze nie tak powszechnie stosowaną. ponieważ te zmiany na skórze są w miejscu zapięcia pieluszki najlepiej by było gdyby młody biegał bez - ale to niemozliwe raczej - albo w tetrze. próba z tetrą okazała się porażką
zapakowałam mu 2 naraz, na to majteczki, bodziak i spodenki. 5 minut po założeniu wszystko było zasikane
no cóz... nie mam tyle ubrań, żeby co 5 minut go przebierać
poza tym, jest cokolwiek zimno, żeby biegał lub spał w mokrym ubranku, więc założyłam mu pieluchę jednorazową. trudno, będzie się dłużej goić, ale wole to, niż bym miała z nim biegac po lekarzach z powodu przeziębienia lub choróbska jakiegoś.
bo-pewnie nie wszyscy wiedzą-antybiotyk zniszczy bakterie ale stworzy tzw. niszę do rozwoju grzybów, a sterydy zlikwidują stan zapalny ale nie wyleczą. Ale ja myślę, że to przejdzie
najbardziej wkurzało mnie to wtedy kiedy ze staranek nic nie wychodziło
też się tak czułam, kiedy na usg płodu pani dr. stwierdziła, że Kuba ma głowę za dużą w stosunku do reszty ciała (kiedyś o tym pisałam) w ciągu sekundy miałam przed oczami obraz wodogłowia lub choroby Downa