Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Vonko w podzięce;-) poproszę fotki Kubusia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Ale niech cholera weźmie tę glukozę, co za paskudztwo!
Że słodkie, to jeszcze jakoś przebolałam, ale miała jeszcze jakiś taki dziwny chemiczny posmak, bleeeee..Potem przez 3 godziny mi się odbijała
Chodziłam tylko do łazienki, płukałam usta i lizałam cytrynę
Ale dało radę, jutro wyniki, mam nadzieję, że krzywa wyjdzie ok
Przy okazji przeczytałam całą książkę 

Teraz to już ,,z górki'' ;-):-)
Dołączam do prośby Sensi ;-) Kubuś jest na pewno cudny :-) A moja forma jeszcze się jakoś trzyma, chociaż jak długo pochodzę, to już jestem zmęczona, no ale Franek coraz większy i coraz bardziej ruchliwy :-) Więc się nie dziwię i staram się nie przemęczać 

Ja myslalam ze od piatku bede miala do nadrobienia kilka stron a tu zaledwie kilka postow....

Do tego był kurczak pieczony i ogóreczki kiszone

A mój mąż dzisiaj zrobił całą blachę pysznej pizzy, wyszła mu genialna :-) Jak torba, spakowana? ;-) Ostatnio znajomy mi opowiadał, że jego żona spakowała jednego dnia torbę, a w nocy jej wody odeszły 
Dzisiaj byliśmy na długim spacerku z psiną, była śliczna pogoda, cieplutko. A jutro jedziemy razem do sklepu/ hurtowni dzieciowej, pooglądamy trochę rzeczy, a może coś już kupimy..?;-) 

Myśleliśmy o "33 scenach z życia"
A torbę w razie jakby co spakujesz raz dwa ;-)