reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ZYCZE WAM KOLEZANECZKI BARDZO UDANEGO DZIONKA 3 MAM KCIUKI ZA PECHERZYKI EGZAMINY I WASZE FASOLECZKI.AAAAAAAAAAHHHH JAK MI DOBRZE Z WAMI ;D ;D ;D ;D
Mam pomysl.Co wy na to zebysmy powklejaly nasze zdjecia, zdjecia malzow,naszych domkow i animalsow ??? Tesciowie tez obleca od biedy(w ramach animalsow ;) )

reklama
KINDZIA100 świetne obrączki , bardzo oryginalne... fajniutkie!!

A kiecuszką to kiedy się pochwalisz??

Dzien dobry moje trzydziechy - zabiegana jestem więc wpadam tylko na chwilę

Kindziu śliczne obrączki i prosimy o zdjęcie sukni

Lapisku na pewno owu była i pęcherzyk ładnie pękł - jak nauka na jutro - mam nadzieję, że z górki

Majeczko - mam nadzieję, że dzisiaj troszkę lepiej się czujesz

Anuś a Tobie napisałam priva :) głowa do góry :)

moniolek pisze:
wiecie co mi się też cholernie smutno zrobiło pooglądałam galerię brzuszków i pytam dlaczego Majeczka i Elzbietka, Anusienka, Lapis, Kindzia, Axxa, Alek, Esia inne dziewczyny i ja musimy tak długo czekać mam nadzieję, że Bozia ma jakiś swój plan w/c nas i lepiej żeby to był dobry plan bo ja już też zaczynam świrować.

Czekam od października 2003...

Jejku...aż mnie serce ścisnęło...dziewczynki nie poddawajcie się!!! Jestem z Wami całym sercem i modle się o Wasze maleństwa...

Lapisku ja tam wierzę, że wszystko Ci się poukładało i jutro jak zaczniesz opowiadać...
a co do pęcherzyka - musi być z niego przecież ładna pisanka :)

Moniko ano nie poddajemy się :) a Ty dbaj o siebie i dzidziolka :)

WITAM KOLEZANECZKI ja tylko na chwile,nie mam czasu wiele :(
Wieczorkiem tez do was nie napisze,bede sie zajmowac pol mezem ;)
LAPIS hope ze wam sie udalo.Nie stresuj sie bo to bardzo zle!! Dla Ciebie i ewentualnego Fasolka. Co do tego czy gin moze juz cos zobaczyc w tak wczesnym okresie to zalezy od rozpulchnienia szyjki i powiekszonej macicy.Ale nie wiem czy to nie za wczesnie.Ale mysle ze Elzbietka jest lepszym specjalista.Zycze Ci kochana powodzenia i mniej stresow.
A co ze zdjeciami STARUSZKI mezow was samych i zwierzow???
Mam zaczac?? ;D OK

reklama
Lapis_Lazuli pisze:
MoniQa, jak widać nawet w chwilach stresu musze tu zaglądać, :D Tak sobie wlasnie myślę, że byłoby pieknie, jakbym jeszcze pzred powrotem teściowej zaiskrzyła, a wraca 7 kwietnia, to może by mi co slicznego z Florydy pzrywiezla :D No i cieszyłaby się  i wszyscy wokól, tylko czy to aby za piekne nie jest... :(

Lapis i bardzo dobrze, ja juz kiedys doszlam ze na stres najlepsze BB jest ;) ... a jesli chodzi o fasoleczke to ja jestem pewna ze tym razem prezencik dla tesciowej bedzie przepiekny :) ... buziaki :-*

Kindzia piekna suknia :)

Do góry