reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
wiecie co mi się też cholernie smutno zrobiło pooglądałam galerię brzuszków i pytam dlaczego Majeczka i Elzbietka, Anusienka, Lapis, Kindzia, Axxa, Alek, Esia inne dziewczyny i ja musimy tak długo czekać mam nadzieję, że Bozia ma jakiś swój plan w/c nas i lepiej żeby to był dobry plan bo ja już też zaczynam świrować.

Czekam od października 2003...

Dziewczyny pewnie żadna z nas nie mam pojęcia dlaczego tak jest (chociaż jeżeli ktoś zna powód proszę o info :), ale pewnego dnia i będę się tego trzymała w najmniej spodziewanym momencie zobaczymy II kreski na teście i mimo, że wyobrażamy sobie jak będziemy się czuły nie jesteśmy tego w stanie przewidzieć. Hope!!!

nio nie wiem czy pamiętasz, ale jesteśmy umówione z Tobą na spacer w Łazienkach a z Anuś na spacer w Chorzowskim Parku :) nie pozwolimy sobie odebrać takiej przyjemności

a największym marzeniem jest dodanie drugiego suwaczka... jeszcze trochę muszę wytrzymać, ale od Nowego Roku ruszam do boju :)

Maniolku az sie poplakalam....... Pewnego dnia....Ja tak naprawde chialabym przestac o tym myslec ! I przestac ciagle sie ludzic  i ciagle czekac od owulacji do @ jak na szpilkach...Chcialabym ale nie umiem stram sie ale wymyka mi sie to z pod kontroli- moze ktos zna skuteczny sposob na niemyslenie... I nie mowie o zajeciu sie czyms tylko o wyeliminowaniu tej mysli ze srodka !

Majeczko ja niestety nie znam poza tym o mało nie rozwalilo mi się małżeństwo - moja depresja zrobiła swoje na szczęście mam już ten okres za sobą i wyciągneła mnie z tego psycholog sama niestety nie dałabym rady - postawiła mi przed oczyma inne strony życia u mnie to pomogło. Ściskam Cię serce bardzo mocno i nie mówię nie myśl spróbuj na początek myśleć mniej intensywnie :)

Witam dziewczyny
już późno ale zajrzałam i widzę,że powiało smutkiem. Sama nie mam zbyt dobrego nastroju .....ale spróbuję
MAjeczko znam ten ból od dawna i też zadaję sobie ciagle te same pytania co Moniś dlaczego znowu sie nie udało, skoro leczenie idzie do przodu, dlaczego innym udaje się za pierwszym, drugim razem.
.................- wiem,że dzeicko to cud, dar , któego nie można mieć na zawołanie tylko trzeba czekać , ale trzeba mieć duzo siły i determinacji.
Poza tym czekać można w odpowiednim wieku- nawet kilka lat - a my mamy dodatkową presję , wiek, rodzina,.................
Ale nasmęciłam zamiast podnieść na duchu
wierzę,że niedługo nam się uda................moze nawet Lapisek ;) zacznie tę szczęśliwą kolejeczkę dla 30-stek, uściski

reklama
dobry wieczor STARUSZKI ;D Jak zwykle zagladam w nocy.Tzn noc dla mnie teraz zaczyna sie zycie ;)
Tylko rano bol wstac z wyra.Ale pochwale sie dzis juz bylam na nogach o 5 rano!!!!!! Jednak cuda sie zdarzaja!!!
Co do monitoringu owu to prosze powiedzcie w jakim czasie cyklu sie ja robi??? w jakich dniach cyklu???
Jerry bedzie mial operacje w Bialymstoku a ja pochodze z Krakowa wiec w tym czasie nie bedzie mi dane spotkac sie z moim ginem.Poza tym bedziemy w Polsce 25 maja rano.(Jade okolo16 godzin,Jerry Niemcy ja Polska)Troche sie przespimy i zaczniemy zalatwiac takie sprawy jak fryzjer.za moje pasemka i Jerego plus sciecie place 130 zl (chrzesna ma salon fryzjerski ;) ) wiec sobie odpuscimy tu bo po 1 duzo drozej (80 € moj leb ) a poza tym nie umieja zrobic taaakkkk pieknie jak Ania fryzjerka ;) Musze odebrac obraczki(dolanczam fotke) zrobic paznokcie, oddac auto do pucowania,spotakac sie z wizazystka na pre make up,to samo z fryzjerka.W piatek rano kolo 12 w poludnie juz holendrzy beda w Krakowie,musimy zabrac ich do centrum..a w sobote slub.Ale postaram sie isc,jeszcze nie wiem kiedy.Musze ten czas jakos wykombinowac.
A teraz drogie panie prosze usiasc i zlapac sie poreczy.dzis poszlam na mamografie,(mam cos w lewej pachwinie,i czasem czuje w prawej piersi,nie bol ale,uczucie ze ""cos " ciagnie w srodku)mialam skierowanie od gina.Czekalam na ta wizyte 3 tyg.Przyszlam zawolali do gabinetu,pielegniara patrzy na moje ubezpieczenie i mowi ze mam TYLKO 29 lat a mamo robia od 30 i wyslalam mnie na USG.(mimo skierowania od gina) co wy na to????
Blogoslawcie dzien ze mieszacie w Polsce nie w takiej "cywilizacjï" jakiej ja

aaaahhhh jesli macie ochote to moge wam przeslac zdjecie mojej slubnej kiecki :laugh: zostalo mi tylko 73 dni!!!

Do góry