reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

moniolek pisze:
No trzydziechy zestresowane maksymalnie, ale wcale się nie dziwię to ja za Was kciuki potrzymam, aby wszystkie stresy przeszły łagodnie - a co nogi zaangażuje w końcu tam też mam 10 paluszków - powinno starczyć  :)

Anuś wiem już robiłam kilkarazy z Twojego przepisu - pełen sukces  :)

no właśnei , ale mozna zmodyfikować- sola+ szpinak + czosnek, mniam- wersja postna hihi

reklama
Dzień dobry :)

Anuś u mnie odpada - mój mąż wogóle nie je ryb niestety :(

Jak tam dzisiaj trzydziestki? Mam nadzieję, że dobrze :)

Lapisku będzie dobrze jutro trzymamy kciuki :) na pewno będziesz b. dobrze przygotowana.
Co do głównego wątku - wiesz ja mam troszkę inne zdanie - po prostu jest nas dużo i dlatego niektóre wypowiedzi mogą zostać pominięte :)

Mój tato właśnie tak je rybę jak Twój mąż - my dawno jesteśmy po drugim kawałku a on męczy się wciąż z pierwszym ::) można się z niego pośmiać - a już nie mówię o karpiu na Wigilii - katastrofa :laugh:

Lapisku czytałam w głównym wątku - oj będzie sie działo ;D

Ja wróciłam z pracy i tak jakoś mi się nic nie chce - pranie wyschlo na szczęście mąż poskładał ale przydałoby mi się wyprasować e zrobię jutro ;)

Anuś a gdzie Ty się podziewasz?

No a ja wiernie przybywam zeby kolejny miesiec wyplakiwac sie na waszym ramieniu....:-( 13 to 13 i nie udalo sie... nieproszona przylazla... przywlekla za soba bol i lzy... A dzis to sie chyba obrazila bo sobie poszla....jak ja mam tego serdecznie dosc :( :( :(

Majeczko czy to znaczy, że dzisiaj nie ma plamienia - ja nie chcę Ci robić nadziei, ale może to był fałszywy alarm, czy wcześniej też miałaś takie @ z przerwami. Oj bardzo bym chciała żeby Ci sie udało - może już sie udało ::)

Elzbietko mi tez przykro i tak juz rok i 3 miesiece ....I co miesiac lzy a przeciez juz powinnam sie przyzwyczaic...Kazdy normalny czlowiek by sie przyzwyczail...
Wczoraj powiedzilam kochanemu ze chyba musimy sie pogodzic z moja bezplodnoscia bo przeciez ile mozna sie ludzic.. A nietety nie mozemy sobie teraz pozwolic na intensywne badania ( przynjamniej ja ) bo nie mam na miejscu dobrego lekarza a nie moge latac regularnie na badania ...No i ze moze zmienie prace i pojde pracowac do schroniska ze zwierzakami bo tam jest pelno kocich i psich dziedzi ktore moglabym tulic i sie nimi opiekowac....Coz tak zostalam zaprogramnowana ze bez dzieci zyc nie moge..i nie chce ... tylko chyba w ten program ktos wpuscil wirus bo zyc bez nich nie moge ale tez nie potrafie ich miec....... A beznadzijena dzis jestem...Sorki za to.....

reklama
Manioleczku raz mialam taka @. 1 dzien @ 2 dzien cisza a 3 niemalze krwotok...Nie ludze sie bo @ ciazowe nie sa bolesne a mnie wczoraj skrecalo z bolu.. Dzis mnie nic nie boli tylko mnie muli caly dzien...Chyba to sters , moze zmeczenie a moze hormony...I co mi po tym ze mnie muli i ze w tym cylku piersi mi urosly a nie napecznialy jak zawsze.. @ przyszla nieodwolalnie...W sumie to mogla przyjsc te dwa terminowe dni pozniej i dac mi sie poludzic jeszcze troszke bo i tak marcowych staranek nie bedzie....

Do góry